A lágy krémsajtként emlegetett mascarpone-t a világ minden táján ismerik. A sikert a Tiramisu elnevezésű desszert hozta meg számára. Önmagában ritkán fogyasszák. Általában sós és édes, valamint intenzív ízű egyéb aromákkal ízesítik. Nagyon finom ízű és jó állagú krémeket készíthetünk vele. A tejszínes mascarpone krém elkészítése egyáltalán nem bonyolult, kezdő háziasszonyok is bátran elkészíthetik.

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@anima: ...és még akkor azt mondják , hogy a fiatalok csak bambulnak ...csak tátottam a számat ...tetszett
ila51
A mascarpone , ha jó minőségű kiváló alkatrésze a körözöttnek 3 rész brindza ,
2 rész mascarpone ,
2 rész minőségi tejföl , csepp só , kicsi őrült kömény , kis őrölt paprika , és reszelt vöröshagyma

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.