A brit tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. És ezért az orvosok segítségét kérte. A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Danielle-ék odautaznak majd.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Commenter: Szegény apám, ha akkor lett volna pénze és lehetősége, akkor sem vette volna igénybe! Amikor megszületett az ötödik fiú, (szerénységem), huncut mosollyal mondta, nem baj azért megtartjuk... A felnőtt koromat sajnos már nem érte meg. Hátha még a leány unokáit is láthatta volna, nem lett volna hiányérzete.
Commenter
@nezelodo: Tiszteletem édesapádnak, sajnos nem mindenki gondolkodik így, ahogy ő. Még ma is sokan vannak úgy hogy csak lányt vagy csak fiút "szeretnének, enyhébb esetben az egyiket "jobban" mint a másikat. Bármilyen nemű is az utód, ettől függetlenül kell szeretni hiszen a neméről nem tehet, ha nem ilyen mesterséges szelekcióval fogan.És ez még csak a jéghegy csúcs mert az ilyen ún. designer bébiknél a hajszínt és a szemszínt is megválaszthatja a szülő.
nezelodo
@Commenter: Hiába a tudomány vadhajtásai... És ez csak egy a sok közül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.