Válik Pachmann Péter! A TV2 Mokka műsorvezetője a Blikknek szomorúan ismerte el: a jövőben külön utakon folytatják az életüket feleségével. Kislányuk, Anna azonban örökre összeköti őket, őt továbbra is közösen nevelik majd.

Válik a TV2 műsorvezetője

Nagyon nehéz erről beszélnem, és a feleségem kifejezett kérésére többször nem is fogok. Igen, elválunk – erősítette meg a Blikk értesüléseit Pachmann Péter.

Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van. Nem is lehetne máshogy, hiszen Anna kislányunk érdekében mindig is szövetségesek maradunk, mint szülők. A szövetséget pedig legjobb, ha barátként köti meg az ember. Természetesen a kislányunkat közösen neveljük, és törekszünk arra, hogy a jelenlegi helyzetből semmit vagy legalábbis a lehető legkevesebbet érezze meg

– mondta a műsorvezető.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube, TV2

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Mindenki azt szokta mondani, hogy szeretetben és barátságban válik, nálunk ez valóban így van."...

érdekesek ezek a szeretetben válások...pláne barátságban...ja, ezek járnak vissza egy kis pótkufircra az új kapcsolat háta mögött...
Macskaszem
Ha elfáradt egy kapcsolat, és csak nagy lemondások, megalkuvások árán lehet megtartani, nem biztos, hogy érdemes. Sokan élnek olyan kapcsolatban anyagi vagy egyéb okból, amit a hátuk közepére sem kívánnak, viszont hosszú távon aláássa az önbecsülésüket, rombolja a lelküket. Olyankor jobb továbblépni.
picike1
tuljátsza a szerepét aki barátnak nevezi a volt x-et !!!
simmering73
A jóllakott ovodás válik. Négy évet bírt ki a házasságában. Mocskos egy alak.
cirip
Az vagy, te, ha kívülállóként így mersz szólni bárkiről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.