Pataki Zita 40 fokban sem képes izzadni.

Az RTL Klub időjósa a Borsnak elmondta, hogy gyermekkorában gyakori volt, hogy a betegségek előtt lázálmos lett, ilyenkor iszonyúan magas testhőmérséklete miatt mindig hűtőfürdőbe kellett tenni, néha már félájultan.

„Az orvosok azzal nyugtatták anyukámat, hogy idővel kinövöm. Így is lett! Azóta viszont nem izzadok”

– mondta Zita a lapnak.

Hiába tud zavaró lenni néha egy-egy izzadságfolt, bizony e folyamat nagy szerepet játszik testünk méregtelenítésében. Az időjós is megszenvedte ennek hiányát:

mivel az izzadságmirigyei nem használódnak, ez egyfajta bőrprobléma, syringoma kialakulását eredményezte nála. Ez egy apró bőrnövedék, ami ugyan esztétikailag probléma lehet, súlyosabb következményekkel nem jár, sőt, már az eltávolítása is lehetséges.

Pataki Zita azt is elárulta, hogy még az olyan forró helyzetek, mint nyári hőségben a klíma nélküli autó, avagy a szauna sem tudnak 1-2 cseppnél több izzadságot előhozni a testéből.

„Ha edzem, akkor kivörösödik a fejem, de jó, ha negyven perc után megjelenik egy csepp. Pedig az ötödiktől izzadnom kellene”

– mesélte.

„Mindenben meglátom a jót! Ajánlom minden nőnek, hogy nézzen utána, mert sokan nem tudják, hogy nekik is ez van. Éppen ezért beszélek róla, mert kevésbé izzadósoknál kialakul”

– tette hozzá Zita.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Pataki Zita Hivatalos

(Bors)

Nagyvilág - 2019. April 19., 17:33
Ezt még ki tudták menteni a Notre-dame-ból
Itthon - 2019. April 20., 08:30
Szökni akart a Teréz körúti robbantó

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ha ez a nő ismerteti az időjárást,lenémítom a tv-t,olyan idegesítő.Már arra gondoltam,hogy szed valami lassító cuccot,elhúzza a szavakat másodpercekig,nem győzi kivárni az ember,mit is akar mondani...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Ha celeb szeretnél lenni (amit nagyon nem ajánlok), akkor ütősebb sztorit kellene előadni.
Szeparepa2
@simmering73: Nem, amúgy nekem is volt ilyesmi gonddal küzdő barátnőm, ő sem tudott sem izzadni, sem lázas lenni, stabil 35,5 volt a "láza" permanensen... viszont érdekes, hogy néha (de hálisten tényleg nagyon ritkán) volt menzeszes görcsös időszaka, amikor nagyon szenvedett és akkor a hideg veríték éjszaka leverte úgy hogy reszketett és tiszta víz volt a homloka szegénykémnyek...
csipetke
Ha ez a nő ismerteti az időjárást,lenémítom a tv-t,olyan idegesítő.Már arra gondoltam,hogy szed valami lassító cuccot,elhúzza a szavakat másodpercekig,nem győzi kivárni az ember,mit is akar mondani...
cirip
@Szeparepa2: Ez komoly, hogy a barátnőd összes baja és főleg a menzesze ide tartozik? OMG!!!
cirip
@csipetke: Ugyanígy vagyok vele, nem értem, hogy lehet képernyőn.
Levendula
@cirip: Mert jól tud ÖÖÖÖÖÖÖŐzni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok