Szeretjük a gesztenyét. Nem csak ősszel, amikor a szezonja van, hanem egész évben szívesen csemegézünk a gesztenyés édességekből. A készen kapható gesztenyemassza megkönnyíti a dolgunkat, hiszen nem kell a gesztenye nem kell a gesztenye előkészítésével órákat bajlódnunk. Fontos, hogy a krém készítését úgy kezdjük, hogy a fagyott gesztenyemasszát kivesszük a fagyasztóból és szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni. Ez egy igazán könnyen elkészíthető finom tejszínes gesztenyekrém, próbáld ki te is!

Forrás: sussvelem.com
Feltöltő: Vivi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.