Megadták a módját, az egyszer biztos.

Íme Weisz Fanni méregdrága gyémántgyűrűje

A frissen férjhez ment Weisz Fanni közelről is megmutatta, milyen csodát visel az ujján.

Szerintem el fogjátok hinni, ha azt mondom, hogy amikor megpillantottam az elkészült gyűrűmet, le sem akartam többé venni, és csak ezt hajtogattam: “Igen, ez az enyém, az én gyűrűm!” :)

- áradozik Fanni. 

A gyűrű a forgalmazó egyik legkülönlegesebb exkluzív modellje, 134 darab fehér gyémánt díszít. A gyűrű közepén 96 darab briliáns gyémánt húzódik két sorban, melyeket úgynevezett győngyös foglalással, míg a kétoldalt található 19-19 princess gyémántot egy speciális angol foglalással rögzítettek.

Egy gyémántgyűrű ára néhány százezernél kezdődik, de az egyedi darabokért akár több milliót is kicsengetnek.

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Úgy könnyű ilyen gyűrűhöz jutni, ha pár hetes "tanfolyamonként" fél milliót kérünk a "modell-szakma" "oktatásáért" nem igaz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Eladott Ország: @Commenter: jav arra mindenesetre jó volt, hogy üzleti tevékenységüket (is) megismerje a szélesebb közvélemény.
Eladott Ország
@Commenter: Ilyen a NER üzletpolitika. Orbán kormánya nem elkötelezett, hazájukért tenni akaró, nagy tudású, erkölcsös emberekből, hanem hazug, gerinctelen, mohó, tudatlan parazitákból áll, akik a hatalom és a pénz érdekében bárkin és bármin átgázolnak. Ez a banda megbukott akkor, amikor segélyekkel kampányol. Megbukott, amikor más országok adófizetőinek pénzéből épült utakkal, rendelőintézetekkel kampányol, amikor nemzeti büszkeségre hivatkozik, miközben más nemzetek befizetéseit teszi zsebre. Megbukott akkor, amikor más országok adófizetőinek pénzéből vásárolt eszközöket avat a kórházakban. Megbukott akkor, amikor tudatosan lepusztítja a saját országát azért, hogy hatalomban maradhasson.
Commenter
@Eladott Ország: megbukott az a KE aki a civileket ért atrocitások (stop soros pl) ellen nem ágál, az orbán féle régivágású kereszténydemokrácia, a kutak és a halak mellett kardoskodik, de egy ilyen kirakat celeb 'jeltolmácsot" alkalmaz. Régen a parlament üléseiről és egyes műsorokban profi jeltolmácsok jeleltek, ma meg? Egy csekély értelmiségű "modell" a siketek képviselője, arca kormányszinten. A modell egyébként ott kezdődik hogy Claudia Schiffer, Cindy Crawford, vagy Pataki Ági.
Edmond Dantes
Hát sok esze nincs ennek a szerencsétlen nőnek.Pár hónap és jön a sírás,rívás.Az a furcsa,meredt szemű gatyás gerle férje meg majd röhögve elhúzza a szennyest.
Katalina62
@Eriksson: hát, ha hamis, rajta fog röhögni a net népe, ha valódi még sírhat is, de azok nem örömkönnyek lesznek!
Commenter
@Katalina62: egy neves ékszerészcég nem blamálja magát azzal, hogy celeb esküvőre cirkóniaköves utánzatot szállít. Esetleg a férj fog ilyet otthagyni miután kitör a balhé és az eredeti ékszerrel lelép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.