Puzsér Róbert azt mondja, a komplett szórakoztatóipar történetében nem fordult még elő olyan, hogy egy banda tagjai egy koncerten mószerolják be haverjukat a rajongók ezrei és a rendőrség előtt.\nEgy szegedi koncerten jelentette be Majka, hogy szakít Curtisszel annak drogproblémái miatt, majd utána többször beszélt arról, mennyit próbált tenni Curtisért. Curtis megerősítette a szakítás hírét, de azt írta, \"mindenkinek megvan a maga drogja\". Bajzáth Sándor addiktológus ugyan megérti Majkát, de szerinte túl durván járt el, a Bors pedig egy ügyvédre hivatkozva arról ír, a rendőrség hivatalból indíthat eljárást Curtis ellen.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vak tyúk is …

Azt kell mondjam, ha nem is minden momentumában, de ebben alapvetően igaza van

„Nyomasztó látlelet az ország morális állapotáról, hogy ez az önimádó vamzer most megdicsőül. Mintha Az ötödik pecsét végén az képezné a katarzist, hogy Keszei Károly művészi fényképész milyen bátran feljelenti a vendéglátóit. Csakhogy Keszei Károlyra mindenki köp – az író, az olvasó, a rendező és a néző egyaránt. Majka, az Istennek tetsző életet élő popsztár és családapa megdicsőül: még jó, hogy feljelentette – hisz a rohadék Curtis drogozott!”

S nem csak azért mert: „ Sánta Ferenc, Fábri Zoltán és Őze Lajos, Latinovits Zoltán, Márkus László, ” a Dégi mellett és persze Illés György!
X-ray
Mit lehet várni egy majkától, akinek a szövegelésen kívül semmije sincs.
Ezek szerint tartása sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.