Bódi Sylvi máris visszatért.

„Egyébként is most egy olyan tevékenységet tervezek elkezdeni, amely elvonulást és magányt igényel, szóval most ne számítsatok tölem napi posztokra. Lehet hetiekre sem”

– írta korábban Bódi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok, itt Simba. Lenyúltam a gazdi telefonját, s gondoltam bejelentkezem kicsit, mesélek az elmúlt hetek eseményeiröl. Hú, halljátok ez a vasmadaras utazás nem semmi volt... Persze így utólag mondhatjuk, hogy jó kaland volt, de az elején nagyon nem tudtam, hogy mi történik. Találtam ebben az új házban egy remek rejtekhelyet, s onnan ki sem jöttem legalább két napig. Hiába kínáltak étellel-itallal, én úgy meg voltam sértödve, hogy felölem hasalhatott a rejtekhelyem elött a gazdi és kérlelhetett, én hozzá sem szóltam napokig. A harmadik napra már úgy nagyjából kiduzzogtam magam, így hajlandó voltam pár falatot elfogyasztani. Kezdtem a helyre is kiváncsi lenni, így az éj leple alatt, a sötétben, amikor senki sem látott kiosontam a bunkeremböl és federítettem a terepet. Tetszik az objektum, így pikk-pakk birtokba vettem. Aztán képzeljétek el egyik nap a gazdi kinyitotta elöttem az Édenkert kapuját!!! Gyerekek csodát láttam... Nekem, aki 12 évig “lakótelepi” macska voltam, óriási élmény volt a vadonban barangolni!! A kertünket már alaposan felfedeztem, de hosszabb túrára még nem mentem. Még! Arról azért gondoskodok, hogy néha jól rá hozzam a mamira a frászt... Nem kell hozzá sok, böven elég ha kiugrom valamelyik ablakon és megindulok a sötétben... Persze egy bö óra múlva mindig visszajövök, de annyit azért mindig várok, hogy érezze a törödést. Egyébként nagyon rendes a mami, gyakran együtt csavargunk a kertben. Tegnap például fára mászni próbált tanítani. Hm, mintha nem tudnék?! (Valaki négylábú mutassa már meg hogy hogy kell, mert így nem értem!! ) Pockot még nem fogtam, de molylepkéket rendszeresen. Boldog macska vagyok én itt! A gazdi is ki van virulva. Élvezi a csendet, nyugalmat és a lelassult életet. Mos, föz, takarít (Ez a kedvencem! Felmosás után szépen mindent végigtapicskolok. Olyan pompásan néz ki a padló a mancs lenyomataimtól! ), tornázik és futni is szokott a környéken. A minap azt mondta valakinek, hogy ... Ups, visszajött, bocsi mennem kell, majd folyatom! #Simba #Anglia #Vadon #VirtuálisVilágHelyettValós #Szeretjük #OfflineIsTheNewLuxury

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Bódi Sylvi pedig tartotta magát szavához, hiszen azóta egyetlen képet sem töltött fel oldalára, egészen mostanáig. Eddig bírta:

15 nap után a modell kiscicájával fotójával tért vissza, ami alatt többek közt arról is beszél, mennyire megviselte az állatot a repülés, és hogy élvezik mindketten az új, csendes környéket.

Cikk- és címlapkép: Instagram/sylvibodi

(Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szóval megy Dubaiba ? Elmegy dolgozni végre? Mit csinál?
papa.49
A fenének se hiányzott a rüfke ))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.