Ütősre sikerült Széki Attila „Curtis” első fellépése azok után, hogy korábbi testi-lelki zenészbarátja, Majoros Péter „Majka” borította a drogbilit, és a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt rúgta ki őt.

Curtis leárulózta Majkát

A Dunaszerdahely közelében fekvő Lég esős falunapjának végén egymagában színpadra álló Curtis korrekt fél-playback haknit nyomott, a spicces tinilányok végig táncoltak, még verekedés is glancolta a hiphopbuli hangulatát – a biztonság őrök egy rendbontót emeltek ki a rapper orra elől – írta Blikk.

Nem szép dolog egy barátot szarban hagyni

– jelentette ki, majd később, amikor barátként konferálta fel a felvételről refrént éneklő Király Viktort, egy bekiabálónak válaszolt.

Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy...

– magyarázta Curtis, aki az 50 milliós nézettség felett járó Belehalok című közös YouTube-slágerüket is előadta.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Köcsög drogos !!! Még ki mered nyitni a bűzlő pofádat, ahelyett, hogy kussolnál ???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Köcsög drogos !!! Még ki mered nyitni a bűzlő pofádat, ahelyett, hogy kussolnál ???
kripton
@volvós: Köcsög köcsögöző! Még ki mered nyitni a bűzlő pofádat, ahelyett, hogy kussolnál ???
1magyar
Egyszer még lehet, hogy megköszöni neki ha kigyógyulna a drogból ez a hülye gyerek.
Nemhogy szégyellné magát! Ha már nem is büntetik meg.
kripton
@1magyar: Nem a drogról szól a dolog, hanem hogy ótvaros dolog mószerolni a barátot. Majoros mondhatta volna, hogy Curtisnak már régóta magánéleti problémái vannak, amit sajnos nem tud megfelelően kezelni és emiatt a közös munkához elengedhetetlenül szülséges megbízhatósága erősen csökkent, szinte már meg is szünt. Emiatt fellépések kerültek veszélybe, így a további közös munka ellehetetlenült, amit nagyon sajnál... trtam paramtram...
Köb Jani
@kripton: Barátok, ugyan már, mind kettő léha életvitelű személy különbség csak a mértékben...van. Szórakoztató iparnak két személye,,, akiről híreket gyártanak...fiatal szórakozni vágyóknak, akik erre a maszlagra vevők... amúgy a szemetet a szél mindig összefúja a médiába.
kripton
@Köb Jani: Ők azt mondják (mondták), és aszerint is viselkedtek, ezért elhittem.
volvós
@kripton: Takarodj a qrwanyádba, hozzád nem szóltam vezérköcsög !!!
kripton
@volvós: Anyád szűz még köcsög? Úgy értem tőled. Mert az afgán migránsoknak tudom hogy fizet egy-egy menetért. Nem is keveset, mert a többségük undorodik tőle. Inkább birkát keresnek. Tényleg! Te érted a tesóid bégetését? Vagy inkább a mekegés megy?
Rockxy
Mikor nagy vihar van a biliben, akkor könnyebben felborul.
volvós
@kripton: Kivánok egy hatalmas szívinfarktust, örülök, hogy felidegsítettelek, ezzel is segítek a másvilágra takarodáshoz !!! Ezt a levelet ugye anyukádnak címezted, mert ráillik !!!
kripton
@volvós: Ne szippants többt olyat, amilyet most húztál be! Nagyon halucinogén. Nemhogy nem lettem ideges, de kifejezett élvezettel tiprok rá a tefajta férgekre. Lehet, hogy egy órán belül átköltözöm egy másik dimenzióba (de lehet hogy te leszel az), de abban neked nincs szereped. Kívánok én is neked minden rosszat!
Ha tudnál olvasni, láthatnád, ki az üzenet címzettje.
Eladott Ország
Ez egy Győzike színvonalú zenei moslék amit művel ez a két seggfej. Kár velük az időt pocsékolni.
ila51
@Eladott Ország: Ezt a nem győzike színvonalú zenei darabot három seggfej művelte ...nem akármilyen fokon...azóta BLR is talált egy jó csapatot ...majd Curtis is talál
terlasz
@Eladott Ország: Most kivételesen tévedsz. Nagyon jó színvonalon nyomják. Zenei ízlésen nem érdemes vitatkozni, mert sokfélék vagyunk.
wagabund
mint látható a videjó alján, ezt a moslékot csak ezen a klipen 52 milliószor tekintették meg...és még van néhány változat.

52 milliószor végighallgatni?..az nem lehet pusztán utálatból...valamit tudnak a fiúk.
ittott
ez az egéSZ; PROMO PR REKLÁM. MASZLAG HÜLYÉKNEK.
terlasz
@wagabund: Így igaz, jók és kész, pedig ez a zenei stílus nem áll hozzám a legközelebb.
Eladott Ország
@terlasz: Én a rap zenében az Eminem szintet tudom elviselni. Ez egy Győzike, Pákó színvonal. @Horizont: youtu.be/gOMhN-hfMtY
wagabund
@Eladott Ország: az Eminem nem véletlenül 205 millás megtekintés csak ezen a klipen..
Amúgy ők a rep(rap)nagyágyúi, ebben nincs vita.
SystemError
@Szeparepa2: Tyson-t kéne ráengedni Shikakára :) Azért megnézném ezeket, amikor Tyson az idegtől vérző orrával, valami beteg jazz-t hallgatva közelítene feléjük..Amikor utoljára beszéltem vele, akkor teljes jól volt, vezette a kis büféjét..:)
Dr plágium
Nem kedvelem Majkát a zenéjét sem, de helyeslem amit tett.
Miért hagyta volna hogy az egész csapatot padlóra tegye egy drogos?
Hiába próbált segíteni, ez a vadbarom nem kért belőle most meg számon kéri? Inkább lapulna meg mint szar a fűben (ott még füvezhet is)
Most lehetősége van bizonyítani, hogy egyedül, is boldogul. Ha pedig nem tud lemondani a drogról hát vessen magára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.