Dobozok között él, egy félig üres házban. Bútorai már nincsenek, azt elvitte a végrehajtó. Bíró Icát egy tizenhárom évvel ezelőtt, svájci frankban felvett kölcsön taszította ebbe a borzasztóan nehéz élethelyzetbe.

Devizahitel: Bíró Icát kidobják a házából

Az or­szág legelső fitneszoktatója és életmód-tanácsadója tizenhárom éve hadakozik a bankokkal és a végrehajtóval, és bármennyire is úgy tűnik, hogy vesztésre áll, a végsőkig harcol az igazáért. A Bors információi szerint Ica laká­sát nyáron a végrehajtók kipakolták, és hamarosan a házából is mennie kell.

Megfontoltan döntöttem, tisztességesen fizettem a törlesztőrészletet, ami egyik napról a másikra a duplájára nőtt. Vállalhatatlanul magas lett, nem tudtam fizetni. Megpróbáltam kiadni, eladni az egyik ingatlant, hogy ki tudjak keveredni az adósságból, de nem sikerült, és ezzel egyre csak romlott a helyzet. A bank egy idő után eladta a tartozásomat egy faktor cégnek, ahol első körben a duplájára nőtt a hitelem összege, mostanra a háromszorosával tartozom annak, amit felvettem úgy, hogy közben az eredeti adósság közel felét kifizettem

– mondta Bíró Ica.

Ne mondja nekem senki, hogy ez normális és törvényes!

(Bors)

Cikk- és címlapkép: Youtube

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
"...tizenhárom évvel ezelőtt felvettem egy több tízmilliós hitelt" - itt kezdődött a baj. Mert épeszű ember nem vesz fel erőn felüli kölcsönt, vagy hitelt. Azóta beadványokat írogat és bankokkal hadakozik. Miközben a kiskutyái panzióban laknak...
Kéri, hogy ne sajnáljuk. Nem sajnálom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rockxy
Idézek egy szöveget.
Lehet egyetérteni vagy cáfolni.
A cáfoláshoz baromira naivnak kell lenni.

"A devizacsalásról annyit,hogy szándékosan és előre megfontoltan becsapták az embereket,hogy kifoszthassák,kilakoltathassák őket. Ezt egy jól behatárolható fajta tette,akik a háttérből sunyi,aljas módon irányítanak mindent! Ma rákenik az emberekre a felelősséget,hogy magukról hárítsák,zavarkeltő hitvány szarjankókkal bűnösnek,ostobának beállítva a sok százezer kifosztott,jogaiban eltiport embert.

Aki jogosan felszólal ez ellen a mára már nyílt cionista agresszió ellen,azoknak "mit pattogsz,ne sírjatok" meg hasonló kioktató meg rendreutasító szövegeket nyomatnak.Meg nincs jogotok.-Megjegyzem,ennél még sokkal több joga van a kisemmizett magyar embereknek,mint felháborodásuknak hangot adni,de akkor nektek menni kell.

Végül: Ha egy embertől aki 150 ezer körül kap fizetést,100 ezret jogtalanúl levonnak a zsidó pribékek devizacsalás címén havonta,azt KIFOSZTÁSNAK nevezik keményen.Lehet hazudozni ,meg zavarkeltő fizetett faszfejekkel okosságokat mondatni,de nem érdemes.

Az egyént magára hagyták,a kormány nem hogy nem segíti őket,pedig korlátlan lehetőségeivel,kötelessége volna,hanem a kifosztó cionista-zsidókat támogatja a rendőrökkel,ügyészekkel,bírókkal.

Mikor maga az egész amiről szó van törvénytelen a devizacsalás,akkor kár egymásra mutogatva,időt húzni és törvényekre hivatkozni.Már rég meg kellett volna szüntetni.
Miért is nem teszik?
Tegyék már fel a kérdést,mert ez a lényege!"
Rockxy
Úgy látom, ha másokat is lehetne hibáztatni a fideszen kívül, akkor csend van.
Inkább nem, igaz?
Micike
Metal Lady az or­szág legelső fitneszoktatója és életmód-tanácsadója (atyavilág :D:D:D!) nevén volt egy ház és egy lakás, amikor az olcsó hitellehetőséget megragadva vett még két ingatlant, így most a nevén van egy felújított lakás (240m2, 100 milliós értékben), egy felújításra váró lakás és egy ház, egy lakást pedig nemrégiben átíratott az anyja nevére.
A kis hitelkéből összehozott 2006-ban "Buda szívében, a Krisztina körúton egy Megújulás Klubot, ahol modellképzés, kineziológia és kozmetikai kezelések kaptak helyet, most azonban üresen áll, mert svájci frank alapú devizahitele miatt képtelen volt fenntartani, vállalni az üzlettel járó költségeket, kifizetni az alkalmazottak bérét és a törlesztőrészleteket.
Tavaly januárban kénytelen volt eladásra vagy kiadásra bocsátani ezt az apróka 100 millió forint értékű, 240 négyzetméteres ingatlant, amelyre 140 forintos kezdő árfolyamon vett fel ki tudja mennyi hitelt..
Most azért ugye nem baj, ha nem érdekel a problémája, dugig van ingatlanokkal a puttonya. Hadd ne sajnáljam annyira, mint akiket most lakoltatnak ki a paneljukból 3 gyerekkel.
Rockxy
@Horizont: Tévedésben élsz, ha azt gondolod, hogy ez az összes izraeli állampolgárról szól.
És a magyar gané uralkodókat, harácsolókat vajon mi okból lehet vég nélkül kritizálni?
A burzsoá tolvaj elit ha magyar, akkor mindent ki szabad mondani, de ha van köztük más nemzetiségű, az miért tabu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.