A Majka–Curtis-botrány hallatán Tekknőben feltörtek az emlékek: hasonló dolgon ment keresztül az MC Hawer és Tekknő, mint Majka és Curtis.

„Pontosan tudom, min megy keresztül Majka. Öt évvel ezelőtt ugyanezt végigcsináltam,

csak nálunk nem a drog, hanem az alkohol volt a harmadik barát. Ugyanúgy, ahogy Curtis, Géza is volt, hogy nem jött el a koncertre, vagy nem volt olyan állapotban, hogy fellépjen, vagy egész egyszerűen el sem értem. De olyan is volt, amikor mentőt hívtam hozzá” – fejtette ki véleményét a Borsnak az MC Hawer és a Tekknő tagja.

„Levittem Győrbe orvoshoz, több elvonóra is elküldtem, de nem használt.

Az orvoshoz nem ment többé, az elvonóról pedig megszökött. Pontosan öt évig hittem és reménykedtem én is a változásban” – mondta Tekknő, aki ugyanarra jutott, mint Majka: nem tudott tovább együtt dolgozni zenésztársával, Ha­werral.

„Sajnálom Curtist, mert ez egy betegség, amihez segítség kell. Ugyanakkor mélységesen egyetértek Majka lépésével, mert igen­is kell az a pofon, hogy visszataláljon az ember a jó útra” – tette hozzá Tekknő Miki.

(Bors)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Hát...Tekknő Miki ,csak nem te is ilyen vamzer vagy??? Senki nem vitatja azt amit majka csinált...,csak éppen nem így nyilvánosan kellett volna..Persze értem én,kell a hírverés...csak undorító!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.