A magánklub neve Magyar Művészeti Akadémia és te finanszíroztad, bár be nem mehetsz. Odabent jáde asztalkák, márványok, míves stukkó és domborított réz fogadnak. Az avatón kiderült, hogy Kásler miniszter vagy pap, vagy próféta vagy mindkettő.

Forrás: kepek.444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@lampa laz: ne légy igazságtalan. Pinochet óta tudjuk, hogy a stadionokat adott esetben hasznosítani is lehet, lévén a téglagyárakat már zömmel megszüntették! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
anima
"Odabent jáde asztalkák, márványok, míves stukkó és..." suttyók gyülevész hadát láthatod.
kereső
"A magánklub neve Magyar Művészeti Akadémia és te finanszíroztad",-az új arisztokrácia diszkrét megbeszéléseinek szinhelye. Remélem habony,és ötöske karöltve gajdiccsal és csizmadiával protokoll belépőket kapnak. Te meg hülye szavazz rájuk.
Nessy
Hiányoltam a csinos, fiatal rendelkezésre álló hölgyeket! Vagy azok az épület "nem bemutatott részén" voltak? Már csak az hiányzott az öreg urak kényelméhez és jól létéhez!
lampa laz
@RonaGyuri: simán kinézem belőle/belőlük ""azt a fajta hasznosítást"", mert Kölcsey Emléklapra c.epigrammáját átírva ma így szól, a hatalom megtartása minden előtt!
lampa laz
@Nessy: Jól gondolod, biztos azért voltak lezárt területek ahova nem mehettek be az újságírók sem...
RonaGyuri
@lampa laz: egyetértünk, nekem sincs semmi kétségem! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.