Demcsák Zsuzsa az ATV után tanítással tartotta el magát. 

„Matematikát, angolt és beszédtechnikát tanítok, emellett sokat fordítok, a Közgáz elvégzése alatt szinkrontolmácsként dolgoztam.

Szeretek gyerekekkel dolgozni, mert úgy látom, az oktatási rendszer nem mindig úgy nyúl a gyerekekhez, ahogy kellene. Velem viszont otthoni környezetben, mindent megbeszélve, szeretetben és sok dicséret mellett tanulhatnak” –mondta Demcsák a Blikknek, hogy a munka megkezdéséig mivel is tölti az idejét.

A műsorvezetőnek jelenleg tizenkét tanítványa van, a legfiatalabb hét-, a legidősebb 48 éves. Általában a hét végén vállal órákat, hétköznap pedig a családi vállalkozás ügyeit igazgatja. 

Zsuzsa nyara a tanítás mellett főként a főzésről szólt, sokat készült a Masterchef VIP-ra, amelyben rengeteg konyhai praktikát tanult el.

Demcsák Zsuzsának idén nem jutott sok ideje a nyaralásra, ám a gyerekeit elkísérte az egyik táborba.

„Horvátországban voltunk egy hetet tenisztáborban, ami szuper volt, bár napi négyszer főztem” – mondta a Blikknek.

Cikk- és címlapkép: Instagram/zsdemcsak

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Csak óvatosan, mert ha nem ad számlát, akkor feljelentik!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
..."„Matematikát, angolt és beszédtechnikát tanítok, emellett sokat fordítok, a Közgáz elvégzése alatt szinkrontolmácsként dolgoztam."...

ajaj...a szinkrontolmácsolás az egy igen embertpróbáló feladat...aki próbált fordítani valamilyen szinten, az bizony megsüvegeli..
volvós
..." A műsorvezetőnek jelenleg tizenkét tanítványa van, a legfiatalabb hét-, a legidősebb 48 éves. " ...
Mondjuk egy 48 éves " diáknak " , aki nős és milliárdos vajon mit taníthat
ugyanazt, amit lézerjaninak Londonban ?? Lesz fuvola/oboa szak is ???
TASzSz
Csak óvatosan, mert ha nem ad számlát, akkor feljelentik!!!
troll5
@staro2: Nem iskolában oktat, hanem otthon! A maszek világban pedig csak az marad meg, aki PROFI!
Eladott Ország
Mindentudó Lázárunk oly tökéletes kémfőnök, hogy már évek óta behat(ol)óan készül e szerepére: Demcsák lelkivilágát (és - nem mellékesen - az azt hordozó testet) ugyanis már 2010-től tanulmányozgatta, egészen 2013-ig. Úgy jöttek össze, hogy Demcsák szülei idegenforgalmi beruházással összefüggésben pályáztak állami támogatásra (több százmillió forintról van szó), és kellett egy fideszes "támogató", aki segít a pályázat kedvező fogadtatásában. A szülők ugyanis régi komcsik, az apuka a Kádár-rendszerben diplomataként tevékenykedett. Így lett "szerelmes" Zsuzsika Janiba... És mit ad Isten, nyert is a pályázat. Így működnek a dolgok kis hazánkban, függetlenül attól, hogy vörös vagy narancsuralom van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.