Szulák Andrea, Hernádi Judit és Tóth Enikő a Játékszín új előadásában tabudöntögető témát, a klimaxot dolgozza fel egy különleges színdarabban. A Menopauza című zenés darabban az ötven év feletti színésznők beszélnek a változó korról.

Szulák Andrea a Borsnak elmondta, nem aggódik és rengeteget dolgozik azért, hogy fitt maradjon Mindemellett nem egyszerű ismerkednie, ugyanis sok férfi meghátrál színésznői titulusától.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Koncert után szép az élet @nr1media @siofok @szinpart #jolsikerult #szeretemamunkam #koncert

Szulak Andrea (@szulakandrea) által megosztott bejegyzés,

„Nagyon változó, mennyire nyitnak egy érett nő felé a férfiak, különösen az én helyzetemben, ahol egy férfi a művésznőhöz is közeledik, nem csak az emberhez vagy az anyához. Sok férfi az én korosztályombeli nők között, kortól függetlenül, a pót­anyát keresi bennünk” – nyilatkozta a színésznő. 

Cikk- és címlapkép: Instagram/szulakandrea

(Bors)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..." Sok férfi az én korosztályombeli nők között, kortól függetlenül, a pót­anyát keresi bennünk” – nyilatkozta a színésznő. "...

ez a pótanya a mániája némelyiknek...a jó dugás az szóba sem jön...mert arra már alkalmatlan(ok)...
szóval kifogás az van..
Eladott Ország
"Sok férfi az én korosztályombeli nők között, kortól függetlenül, a pót­anyát keresi bennünk” Valószínűleg azért, mert ilyen korban már sok nő csak két tojást tud összeütni és csak a macskával tudnak összebúlyni, műszempillával.
www.instagram.com/p/Bk08v2CAxYT/?utm_source=ig_embed
m.blog.hu/ag/agoraanomalia/postimage/20150716_kampany_071_1437076488.jpg
volvós
Andika, tudod a sorrendet ?? Bölcsőde, óvoda általános iskola, munkahely ,udvarló(k), családalapítás, válás, milf, granny, oma, pókháló, dédnagymama, öregek otthona, farkasrét 310-es parcella...Cest la vie...
Micike
Egy korban hozzáillő 60 éves nem pótanyát keres, hanem egy 25 évest és a 40, 50 éves is. Nincs neki való korosztály, pedig rajta kívül sokan mások is várják a nagy Őt ahogy nyilatkozták, pl. Medveczky mama, Bencze Ilona, Tordai Teri, Görbe Nóra, Bánsági Ildikó, stb., stb., stb .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.