Ganxsta Zolee hoppon maradt, mert úgy volt, hogy vendégként Majka és Curtis is színpadra lépnek a Kartel buliján.

A Ganxsta Zolee és a kartel koncertet reklámozó plakáton Majka & Curtis neve az első a vendégeinek sorában, az újról utóbbiét már törölték. 

„Nekem senki sem szólt, hogy Curtis mégsem lehet a vendégünk, de nem verem ki a balhét. Jobb a békesség. Úgysem tudok mit csinálni”

– válaszolta a Blikknek a Ganxsta Zolee.

„Mindkettőjüket továbbra is a barátomnak tekintem: Curtist ugyanúgy, mint Majkát” – tette hozzá.  „Alapelvem, hogy a zenészek ne a problémáikkal, hanem a dalaikkal lépjenek a közönségük elé. A személyes ellentéteket a színfalak mögött kell megtárgyalni, de ennél jobban nem akarok belemenni” – mondta

Szűkszavúan, de bizakodóan fogalmazott annak kapcsán, hogy a drogproblémával kapcsolatban Curtisnek mit jósol. „Minden helyzetből ki lehet jönni. Ezt neki is elmondtam, és komolyan gondoltam” – fűzte hozzá Ganxsta Zolee.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Ganxsta Zolee és a Kartel

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ganxsta Zolee , szóljatok a közönségnek is...nehogy csak az együttes legyen ott.
Rockxy
Agyhalál és agyhalál közeli emberek járnak ezeknek a koncertjeire.
Nademost komolyan, ezek hárman milyen emberi értéket képviselnek, és mit tudnak adni az embereknek a negativitáson és a szaron kívül?
ila51
egyszer zsenge korában a lányom kivitt a Ganxsta koncertjére...kérdi , nekem tetszik ?...hát , mert nem értem mit énekel :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.