Akkor kezdtem el flörtölni a konzervativizmussal, amikor Megadja Gábor még pelenkát hordott. Évekkel ezek után lett szkinhed Békés Márton. Jóval később írt dadaista verseket a zsidó kurvái szétbaszott seggéről L. Simon és anális élményeiről Orbán János Dénes (Külvárosi éj, nem is rossz vers),…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyon van benne valami,

még akkor is, ha az alapvető igazságát nagyon mellé nézte

„nem azok lettek a rezsimet képviselő értelmiségiek, akik valós teljesítményük alapján kerültek az elitbe, hanem akikbe Orbán egy kicsit bele tudta képzelni saját magát. Egy kicsi rozsnak hullani kell a száj széléről. És fordítva, ehhez a végtelenül szomorú tehetségtelenséghez szükség van egy Orbánra” – megállapítással a fején találta a szöget az orulunkvincent.blog szerzője. A „Miért nincs konzervatív értelmiség Magyarországon? - jotunder” cikk persze adós marad, vagy legalább is félrement a címben felvetett alapigazság magyarázatával, de a fenti megállapítás nagyon helyén van! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...ha nincs akkor te mihez ragaszkodsz ?
magyarbakancs
"Miért nincs konzervatív értelmiség Magyarországon?"
Mert értelmiség sincs ,akinek van valamilyen tudása az már elhagyta az országot az itt maradottak meg tanult diplomás tolvajok.
Besuvasztva állami cégekhez önkormányzathoz.
Vagy politikusnak mentek nehogy feleltség terhelje a vállát .
ila51
Orbán János Dénes : Anna egy pesti bárban Olvastam , valóban jó költő .
RonaGyuri
@Csizmás Kond: értelem szerűen mint réteg, mint érdemi csoport nem létezünk. Vagyunk egy páran, akik ekként gondolkodunk, de mi nem számítunk! =))
kereső
@RonaGyuri: kevesen vagytok Gyuri,hogy érdemben tudjátok befolyásolni a dolgokat.Bár lehetne nagyobb a hangotok!Nagy a felelősségetek.
RonaGyuri
@kereső: a dolog sokkal nehezebb, mint a szocializmusban, akkor egyértelmű volt, hogy az "európai polgár" szitokszó, most is az, de nem úgy hangoztatják! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.