Nem volt elég a herevasalás, máris új kezelésen töri a fejét.

Új szépészeti beavatkozást végeznek el Berki Krisztiánon – 10 évet akar fiatalodni

Berki Krisztián nem elégedett a bőrével, ezért fiatalító beavatkozásokat végeztet el magán. A celeb a Hot! magazinnak azt mondta, 38 évesen jelenleg fél évet tud letagadni életkorából, de ezt szeretné tíz évre növelni.

Hyaluronsavval töltenek fel a középarcba, és botoxot kapok a szarkalábaimba, a homlokomba, a szemöldökívbe

– mesélte.

Berki a homlokáról is mesélt. E testrészével az a baj, hogy amikor még focizott és hunyorgott a nap miatt, a bőre megrepedt. Annyira elmélyültek a ráncok, hogy botoxszal nem lehetett visszahozni, de fiatalítani igen.

Az orrán lévő bőrkinövés eltávolítása is tervben van, de ettől kissé vonakodik, mert a műtét után egy darabig nem edzhet, nem szaunázhat, sőt, lehet, hogy nem is szexelhet.

(Blikk)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Milyen szemét egy alak ez? Nem rég még azt cikkezték róla,hogy kevés gyerektartást tud csak fizetni,mert nincs bevétele. Kíváncsi lennék ezek a " szépészeti" beavatkozások mennyibe fájnak majd a kicsi lányának nyújtott támogatásokban? Ezt a pofát már csak egy szobrász kalapáccsal,vésővel tudná átfaragni,de nem szebbé,csak mozdulatlanná. Amúgy semmire nem megy a szépségével,mert olyan hülye mint a tök. Egy 6 évesnek magasabb az IQ-ja mint ennek a felfújt hólyagnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ez a csúf kokszos gorilla még a celebek közt is a legalja.Egy köztörvényes bűnöző,aki érthetetlen okból nem ült a sikkasztott lóvé miatt.A kinézetén pedig csak kisbaltával lehetne segíteni.Vagy egy fejére húzott takarmányos-zsákkal
nezelodo
@csipetke: Miért a NER társai közül hányan ülnek?
volvós
..." sőt, lehet, hogy nem is szexelhet "... Na akkor a sok buzi barátja
sírógörcsöt fog kapni !!!
reagens
Aztaaaaaaaaaaaa! Ezután Berkibe lesz szerelmes fél Budapest, hiszen olyan jóképű! Ráadásul hihetetlenül okos is és tudja, minimum főpolgármesternek való.
Otthon nincs tükör és ennek az alaknak nincsenek őszinte barátai?
Borsodi
@reagens: Vannak de azt tudnod kell akiben van egy vonóval az annyira el van szállva magától,hogy bármit is mondhatsz nekik.Náluk szebb okosabb erősebb ügyesebb még nem született. Majd figyelj ezekre(.Te én annyira tudok vezetni,hogy borzalom amit megcsinálok a kocsival az hihetetlen).Annyi a pénzem mint a pelyva bármit megvehetek.Mindenki fölött állok mert én vagyok az isten.Okosabb vagyok mint bárki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.