Férfiszemnek igen kedves látványt osztott meg követőivel.

Ez már kínzás! Baukó Éva mellei kiugranak a fürdőruhából

Feszegeti a közösségi oldal határait Baukó Éva, a Való Világ által ismertté vált celeb. Most azzal szórakozott, hogy szinte elővette hatalmas kebleit, de persze egy határon belül maradt. A követők meg hadd őrüljenek meg.

A kép itt tekinthető meg >>

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Mikor bement a villába ( a ház na ,mindegy ) ott gyakran lehetett félmeztelen testtel látni . Nos nem tudom ki emlékszik rá de a nő imitátornak akkoriban akkora melle volt ,hogy ha borogatta volna minden bizonnyal elmúlott volna neki .
papa.49
@cikicakk55: a 21.45. re én is elégedett vagyok azzal ami itthon van, nem vágyakozom a bunkóévi tejeszacskóira )))))))))))))))))
kisrigó
Teszi mindezt a "szűzies" viselkedés jegyében, amit a gonosz férfiak sorra félreértenek! Olyan ez, mint ha valaki kiáll a sarokra, és csodálkozik, hogy előbb-utóbb megdugják!
cikicakk55
@Szeparepa2: Teljesen igazad van. Nekem nem is egy férfi kollégám mondta,hogy neki jobban be jön a kis hegyke mell,mint az,amelyik ha végig akarná símogatni,akkor izomláza lenne. Ráadásul a kis hetyke mell még a 60 év körüli nöknél 3-4 gyerek születése után sem a köldökét veri a nőnek. A szilikon csöcsök meg olyanok ,hogy az idő múlásával egyre gyakrabban és egyre bonyolultabb műtetekkel tartható csak szinten.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.