Megosztásra kér, holott sok értelme nincs. Ilyen sorokkal találkozhatunk a facebookon mostanában: “Kedves Ismerőseim! Ez a bejegyzés megmagyarázza, miért nem látjuk a barátaink összes bejegyzését. Vicces, azt hittem, ha követem a facebook-on, meglátom, mit tesz közzé. Többé már nem… A hírfolyamodban tapasztalhattad Te is a közelmúltban, hogy csak néhány ember bejegyzéseit mutatja be a Fb, kb. 25-öt. Ráadásul többször is ugyanazt, mert a facebooknak új algoritmusa van. A rendszerük kiválasztja azokat, akik el fogják olvasni a bejegyzésedet. Én azonban szeretném magam választani, ezért kérek egy szívességet ‼ Ha ezt az üzenetet elolvastad, hagyj nekem egy gyors megjegyzést. (Egy “hello”, egy matrica, amit csak akarsz) Így meg fogsz jelenni a hírfolyamomon

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az en uzenofalamon is megjelent, - mivel nem volt ertelme, hagytam a francba.
Ti se doljetek be neki...:o))
Dr plágium
Az elveim tiltják hogy osztogassam mások hülyeségeit. :) Az ott megjelenő kamu oldalak híreit sem osztom meg, pláne ha addig el sem olvashatom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.