Szombatra virradó éjszaka Badacsonyban két társaság tagjai között szóváltás alakult ki. Dulakodni kezdtek, egy férfi életét vesztette.

Egy volt biztonsági őr rúgta agyon a badacsonyi borászfiút

Fotó: police.hu

A 37 éves borász tragikus körülmények között veszítette életét egy badacsonyi szüreti mulatságban

- írja a Bors.

Csaba és a barátai aznap este már épp hazafelé indultak, amikor egy egyszerű közlekedési helyzet miatt összevitatkoztak egy másik társasággal a parkolóban.

A vita azonban brutalitásba fordult: a társaság két tagja ugyanis nekiesett Csabának és barátjának, ütötték őket egészen addig, míg a fiatal borász eszméletlenül a földre zuhant.

A támadók autóval próbáltak elmenekülni, őket a biztonságiak fékezték meg úgy, hogy paprikaspray-t fújtak az autóba. Emiatt a sofőr az autót az árokba vezette, így sikerült elfogni őket. Aznap öten voltak szolgálatban a biztonságiak közül, és Csaba újraélesztését is ők kezdték meg.

A földön halálra rugdosott férfit 40 percen keresztül próbálták újraéleszteni, de az életét már nem lehetett megmenteni.

Csaba édesanyja a Borsnak elmondta:

A kisfiam sosem volt verekedős, mindenki szerette, kedves, jó humorú fiú volt. Aznap este is csak egy külföldről hazautazott barátjukkal találkoztak, már jöttek volna értük, hazafelé indultak, azért voltak a parkolóban. Senkinek, még a legszörnyűbb ellenségemnek sem kívánom azt, amit most átélünk.

Csaba barátai is határozottan állították a lapnak, hogy Csaba társasága biztos, hogy nem kötekedett.

Csibi, ahogy mi hívtuk, éle­tében nem ártott senkinek, mosolygós, aranyszívű srác volt. Egyszerűen nem hisszük el, hogy így ment el. Nincs az a bünte­tés, ami a gyilkosainak elég lenne.

A két támadót már aznap őrizetbe vették, hétfő délután pedig előzetes letartóztatásba helyezték.

H. Csaba egyik támadójának apja szemtanúk jelentkezését várja

A két férfi egyikét, S. Norbertet a családja várta a bíróság előtt, akik Szabolcsból utaztak fel. Az édesapja állítja, a fia nem bűnös.

Mindent nagyon sajnálok, őszinte részvétem a fiatalember családjának. De biztos vagyok benne, hogy a fiam nem tett ilyet, soha nem volt büntetve, sőt vonzotta a rendőri pálya, korábban pedig biztonsági őrként dolgozott. Kérem, hogy aki látta, mi történt, jelentkezzen, és mondja el az igazat

– mondta S. András a Borsnak.

Forrás: Bors, Blikk

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
" sőt vonzotta a rendőri pálya, korábban pedig biztonsági őrként dolgozott"
Sajnos, sok agresszív gazembert vonz a rendőri pálya, amiben a hatalmat látják mások felett. (lásd.: az izsáki gyilkos rendőrök) Ugyanígy szívesen mennek el biztonsági őrnek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Shikari: Konkrétan Zacher dr, mondta h, csak idegösszeroppanás. Nem olyan vészes.
staro2
Egy 37 éves férfit rendszeresen borászfiúnak nevezni- nem kis teljesítmény.Az újságírói szakma gyöngye.
Egyébként sem értem, hogy az ügy szempontjából mi a jelentősége a szerencsétlen áldozat foglalkozásának.
Commenter
@durbincs: a kisbalta még a spájzban van az előbb majdnem a macska nyakát törte :(
Commenter
@durbincs: na látja hogy pokol a romány verem 15 éve élek benne. Hasonló jót azoknak ott a pokolban rohadt rosszull vagyok piizza kávé nuku?
Commenter
@durbincs: A nyüves nyikoláj? hát sajnos a barikára rákattant a fesztiválon egy orbitális geci Tú sok kólával kiütotte aztán döngette. Verje má agyon a geci buzitörpét, okés? az annyát se kiméjje.oan bandzdas aszonka tuggya..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.