Visszatért a Budapesti Operettszínházba Kerényi Miklós Gábor.

Váratlan fordulat: ez történt Kero mai meghallgatásán az Operettszínházban

Fotó: Facebook

Az egykori főigazgató és későbbi művészeti vezető a színház vezetésére kiírt pályázat miatt érkezett ma a teátrumba. Kedden délután tartották ugyanis azt a társulati gyűlést, amelyen a színház dolgozói meghallgathatják a jelölteket.

Kero beszéde azonban meglepő fordulattal zárult, az egykori igazgató visszavonta a pályázatát.

Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit bántottam vagy megbántottam. Tudom, hogy nem leszek igazgató, nem is akarok az lenni.

Két dolog miatt vagyok itt, az egyik, hogy jelezzem, hogy nem értek egyet Lőrinczy György pályázatával, a másik, hogy elbúcsúzhassak. De be kellett adnom egy pályázatoz ahhoz, hogy beszélhessek a társulattal

- mondta az összegyűltek előtt Kerényi Miklós Gábor.

Forrás: Blikk

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Az Operett Szh Kero alatt virágzott. Örökké hálás leszek neki a Miss Saigonért. Isten nyugosztalja Kaszás Attilát, a legnagyszerűbb professzort. Kero-t meghurcolták-én drukkolok hogy nyerjen.
Nessy
@Commenter: Tudod, egy díszletmozgató segédmunkást nem érdemes több évtized után meghurcolni, annak nincs hírértéke! Számomra ennek sincs! Vagy akkor méltóztatott volna lépni az illető, vagy akkor mindent elfogadott a karrierje érdekében, most viszont lehet szerepelni a médiában, a megtiport liliom szerepében. Lásd pl. Baukó Évát, aki ma már nem depressziós a majdnem semmiben készült képei miatt.
Commenter
@Horizont: nem olvastam :( Viszont azt a rágalomhadjáratot amit a Viaszbaba elindított azt igen. Én MÁZS-zsal Kiskero-val és Dancs Annamarival láttam a Miss Saigont. Reménykedem hogy "Kiskeróék" végül mégiscsak kibékülnek a kis Ádámka érdekében. Annamari a kedvenc musicalszínésznőm, csodálatos Kim volt. Köszönöm és jó egészséget neki.
Commenter
@Horizont: Annamari erdélyi, és Kero menye mert nem vált el végül kiskerótól. De annak a zugügyvéd árulünak akiről Konok Péter ír a nekrológjában
www.budapestlaw.hu/
The Founding Partners have been practising since the 1970s, and established STL Law Firm in the heart of Budapest in the business district, near major bank szóval ezekre teljes vagyonelkobzást mert feltörte a Gringotts és lelépett a Nyikoláj lakásával!!!Azért rohadok még mindig itt mint 1 házimanó...
Commenter
@Commenter: @Horizont: az anyám egy elektra komplexusos stockholm szindrómás beteg volt és ő árult el ennek a geci zugügyvédnek. kommenyist-a vót pedig azapósa, nyugodjék ő is bkében. ez az alak mármint a zug egy orbitális geci.
anima
Az Operettszinház fantomja:

"Szeretnék elfenekelni mindenkit. Tudom, hogy nem leszek igazgató, nem is akarok az lenni (hazudtam, nagyon szeretnék igazgatóbácsi lenni), igazgatóbácsis jelmezben).

Két dolog miatt vagyok itt, az egyik, hogy elfenekeljem Lőrinczy Györgyöt, a másik, hogy utána Lőrinczy György fenekeljen el engem.

De mégis be kellett adnom egy pályázatoz ahhoz, hogy elfenekelhessem az egész társulatot."

Jaj, annyira fárasztó vagyok.
Again.
Commenter
@Horizont: mindegy egy jegyszedo ezen a néven még fenn van a blog a neten
Commenter
@fideszes gyökér: Nem csak gyökér vagy de vak is.
Commenter
@Commenter: @Commenter: @Commenter: @Horizont: de nem KERO bántalmazta hanem ot bántalmazta a szh egyik színlsznője Megvan nekem a könyv
terlasz
Világhírűvé tette az Operett színházat, lejárt a szavatossága, kuka.
Gauntlet
Hülyeség amit mond! Mindegyikkel beszélhetett volna, akár személy szerint is !
Commenter
@terlasz: ott a pont! és hatalmas nagy. Mi kérünk elnézést KERO Tanár úrtól Vissza a repertoire ba a Rómeó és Júliát meg a Miss Saigont. Szeretetet kérünk a gyűlölet ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.