Kedd este Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám Édes­kettes című színpadi show-ában szerepeltek, ahol a párnak ezúttal Ábel Anita és Csonka András se­gédkezett a desszer­tek elkészítésében.

A nagy konyhai sertepertélés alatt repkedtek a poénok, és egymás heccelése közben régi, cikis történetek is napvilágra kerülte. Mint például Claudia Csonka Pici iránti plátói szerelme – számol be a Bors.

„Most, itt az elején áruljuk el, amit most tényleg nagyon szűk körben fognak csak tudni. Én a drága művész urat 25 éve ismerem, és megmondom őszintén – Ádám is tudja –, szerelmes voltam belé. De nagyon”

– árulta el Claudia, aki egy közös munka során szeretett bele menthetetlenül kollégájába.

Csonka Picit derült égből villámcsapásként érte Claudia közeledése, és a Borsnak elárulta: akkoriban foglalt volt a szíve.

„Mindig is imádtam Claudiát, de nem éreztem, hogy ez benne van a pakliban. Teljesen meglepett a szerelmes levél, majdnem elájultam, amikor hazaérve a kis találkánkról elolvastam. Rendkívül romantikus volt, de én épp nem voltam szingli, úgyhogy ezért nem folytatódhatott ilyesformán a kapcsolatunk” – emlékezett vissza a színész.

(Bors)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Fake, fake, fake-már a Propeller is ilyet közöl?
papa.49
A célpont nem az aminek látszik )))))))))))))))))))))))
Commenter
@Commenter: @papa.49: ezt külön a mocsok töménynek, remélem állatorvosi adagot kapott:www.youtube.com/watch?v=xFrGuyw1V8s
papa.49
@Commenter: Kösz ők is a KEDVENCEK között vannak !!!
Viszont a Neoton csak egy két számmal van jelen nálam !!!
Commenter
@papa.49: PONT A NEOTONTÓL VETTÉK EL A vILÁGHÍRT
Commenter
@papa.49: @Commenter: A NEMZET CSÓTÁNYA PÉLDÁUL AKI FOLYAMATOSAN KEDVENC éNEKESNŐMET CSEPREGI ÉVÁT MOCSKOLTA A mAGÁNÉLETE MIATT
papa.49
@Commenter: Szerintem meg nem abban az időben az ABBA.n kívül ott volt a Bonni M, ott volt a Papák, mamák, és ne feledjük a Mexicó című slágert se John Leslivel, szóval akkor tájt rengeteg olyan együttes volt ahol 3-4, vagy éppen 20 énekeltek együtt .. A magyar együttesek a M7, a Generál, vagy bár tudom nem kedveled Fenyő Miki az akkori együttesével, vagy a Dolliék..
Az a kor az együttesek kora volt, a szólók egy két igazán nagytól eltekintve nem tudtak velük versenyezni ...
papa.49
@Commenter: Mondom van jó pár számuk ami a kedvencek között van, de volt azért rendes hátszelük is a lemezkiadótól, nagyon kedvelem pl a ,,Holnap hajnalig, című számukat, meg még sokat amit az Ádámmal ketten adtak elő, végül is ők is a Generálból nőttek ki
Vagy az Orbán Józsiék, a lányom kiskorában az ő nagy lemezükre aludt el minden este a Paff ra
SystemError
Persze könnyű ilyeneket nyilatkozni egy köztudottan meleg emberről a férjed jelenlétében. Azért egy aktív kanról ezt nem merted volna bevallani, azt titokban nyomod...:)
papa.49
@SystemError: Pont ezért írtam az első hsz. ben azt ,,nem az aminek látszik,, ...
papa.49
@Mirabilis: A liptaitehénnél nem lehetetlen még ez sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.