Ezúttal is összefoglaljuk, hogy mi történt pénteken Bulvárországban: Szinetár Dóra, Péter Szabó Szilvia, Lagzi Lajcsi és Arnold Schwarzenegger is szerepel a lapszemlénkben. 

Itt a Nagy Pénteki Bulvárszemle: Lagzi Lajcsi naposcsibéket nevelt a lopott áramból

Fotó: TV2

Lagzi Lajcsi részletes vallomást tett a bíróságon: elmondása szerint naposcsibéket neveltek a lopott áramból. 

Arnold Schwarzenegger és stábja négy napon keresztül dolgozik a kecskeméti Mercedes-Benz Gyárban. 

Szinetár Dóra babaúszásra hordja a kisfiát, Benjámint.

Alig lehet ráismerni Péter Szabó Szilviára.

Láncfűrésszel támadt az ikertestvérére egy férfi Gödön.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nagyon úgy néz ki kimossák Lajcsit a lopásból. Egy általa is "ismeretlen" valaki már visszafizette a sok milliós kárt és most próbál úgy tenni mintha nem is történt volna semmi. Gondolom úgy van vele, ha Lázár Jánosnál ez működött, akkor nála is fog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Emlékszem, egy interjúban mesélte, hogy olyan jól megy neki a Dáridó, hogy pénzszámlálót kellett vennie.
sokanvagyunk
Talán ha hagyományos keltetést folytattak volna..., mert az utólagos leültetéssel nem sokra mennek - a csibék.
human
Hát ez nagyon jó. Utoljára akkor hallottam ilyen jót, mikor Hernádi Zsolttól megkérdezték, hogy a MOL miért támogat szexpartner (prosti) kereső oldalakat üzemeltető vállalkozást. Azt mondta, hogy a társadalom egy szűk rétegét szeretnék ezzel segíteni akik nehezen találnak párt maguknak. Például aids-esek vagy melegek. És nem röhögte el magát.
human
Nagyon úgy néz ki kimossák Lajcsit a lopásból. Egy általa is "ismeretlen" valaki már visszafizette a sok milliós kárt és most próbál úgy tenni mintha nem is történt volna semmi. Gondolom úgy van vele, ha Lázár Jánosnál ez működött, akkor nála is fog.
cikicakk55
@human: ma 14:56
Ez a Hernádi Zsolt normális? A kurvák mehetnek a levesbe? az nem gond,ha Ők AIDS betegek lesznek? Lényeg,hogy szegény melegek,meg leszbik,meg a bánatom tudja még kik,tudjanak szexelni! Ezt a baromságot.Én elolvasni alig bírtam röhögés nélkül,Ő meg el is mondta... Azt hittem azt mondta,hogy az autó amivel a kéjhölgyeket szállítják a MOLL benzinjeivel mennek,azért támogatják őket.
cikicakk55
Azt a szenvedő képet amit ez a Lajcsi tud vágni. Amennyiben nem tudnám ki van a fotón,talán meg is sajnálnám,olyan megtört bánatos a nézése. sajnos ugye közben eszembe jut,hogy lopta az áramot és a vizet,miközben az emberek sorra fagytak meg,mert nem volt fűtésük, így egész másképp látom ezt az ember- szerűséget.
human
@Manhattan: Az hogy valakinek sok pénze van sajnos nem teszi automatikusan tisztességessé. Akinek 100 milliója van az is azon agyal, hogy lophatna 10 milliót. És ennek nincs vége 100 milliárdnál sem. Lásd Mészáros.
human
@human: Természetesen tisztelet a tisztességes kivételnek.
wagabund
Ha nem lenne némi vaj Galambos fején, akkor már régen kimehetne a napra, méghozzá jogerősen...

de mindig akad valami gubanc...

amúgy, mint tudjuk, milliárdokért (talán 2,5) adta el egy németnek a birtokát...az a pénz sem itthon parkol.

(rémlátomás, az igaz, de ha ez így folytatódik, akkor előfordulhat, hogy kopogtatnak az új tulaj ajtaján, és közli egy hatósági ember, hogy mégsem övé a birtok, mert zár alá vették..persze ez csak fikció)
Grafix69
Ez is egy nem minden napi napos csibe az biztos , a retkes hajú Kozsóval együtt .
Qqberci
@cikicakk55: Az emberek nem azért fagynak meg, mert Lajcsi ellopja előlük az áramot. Amit Lajcsi csinált - már ha tényleg csinálta - szabálytalan vételezés, szerződésszegés. Nem bűncselekmény, szabálysértés. Valakinek nagyon csípte a szemét Lajcsi vagyona és meg kellett fingatni. Egyébként biztos forrásból tudom, hogy dinoszaurusztojásokat keltetett és még szerencse, hogy éber rendőreink időben kikapcsolták a keltetőket, mert most záp-dínótojások helyett itt lenne élőben a Jurassik-park...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.