Dr. Hegedűs László ügyvéd a Facebookon írt levelet, amelyben arról tájékoztatta az olvasóit, hogy egy másik kollégájával ketten kaptak megbízást arra, hogy védőügyvédként lássák el a védelmet a két vízilabdázó ügyében – ha erre szükség lenne. A sportolók a Kópé UVSE Facebook-oldalán reagáltak arra, hogy őket nevezték meg egy 11 éves kislány megerőszakolásának ügyében. A sportegyesület közösségi oldalán osztották meg az ügyvéd bejegyzését is, melyben azt kéri, hogy:"Kérek mindenkit, hogy az ügy tényleges ismerete nélkül ne alakítson ki magában elmarasztaló véleményt, mert az ilyen jellegű ügyekben sok minden történhet. Az mindenesetre felháborító, hogy a sértett jogi képviselője előre olyan nyilatkozatokat tesz, amely alkalmas arra, hogy felkorbácsolja az érzelmeket, és előre bűnösnek mondjon ki olyan embereket, akik erre nem szolgáltak rá. "A háromgyerekes édesapa megírta azt is, hogy "átérzem a bizonyított esetekben a szülők fájdalmát, de közel negyven éves ügyvédi pályám alatt sok...

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tudomásul kell venni, hogy az NMR (Nemzeti Marionett Rendőrség), és a hamarosan NMB (Nemzeti Marionett Bíróság), azt teszi, amit fentről parancsolnak. Ha kell, bűnös lesz a két sportoló, ha kell, ártatlan. Amit a hatalom megtartása kíván. Most azt kívánja, hogy „ártatlanok” legyenek, és az áldozat legyen a „bűnös”. Ne feledjük, Toroczkai is addig volt bűnös, míg arra volt szükség. Most már kellenek a szélsőséges eszméi. Most kellenek igazán. Emlékszünk-e még Németh „Rezsidémon” Szilárd azon kijelentésére, hogy a Kálvin téri aluljáróban megvert nő ügye csak egy „nyavalyás provokáció”? Ott is heves migránsozás közepette ütötte a nőt B. Róbert. Véletlen ügy volt, használták, majd eldobták, mint egy szaros pelenkát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/09/tigre-charge-001.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Eladott Ország: Ahogy mondod, az igazság relatív lett
Eladott Ország
@bencemacska: "A politika nem ismer abszolút számokat, a politika relatív számokkal dolgozik."
Klebelsberg Kuno
wagabund
jól értem, az ügyvédek is hajba kaptak?
Csizmás Kond
...szerintem azt is büntetni kéne aki elhallgatja a sérelmére elkövetett bűntettet...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:10
De az igazság nagyon ritka esetben írható le matematikai képlettel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.