Már egy ideje nem találkozott egymással anya és lánya.

Az édesanya szerint Fanni párja, Hajmásy Péter elidegenítette a lányt a családjától, illetve kétes üzleti dolgokba rángatta bele. Weisz Fanni válaszként A Blikk hasábjain jelentette ki:

elege van édesanyja aknamunkájából, és szeretné, ha az asszony végre elfogadná, hogy férjhez ment és boldog Péter oldalán.

A határozott vélemények ellenére nemrégiben úgy tűnt, elindult a közeledés, és teljesül Léránt Ágnes vágya, hogy leülhessen beszélgetni a lányával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

„Az egymás elfogadásán alapuló békés megoldások hívei vagyunk és voltunk az eddigi, sajnos eredménytelen beszélgetések alkalmával is. Sajnos, az alaptalan vádaskodás soha nem vezetett sehova, reméljük, egy esetleges következő alkalommal ez elmarad” – írta Fanni, de hiába, egyelőre nem történt meg a találkozó.

„Gyere haza a családba, mamiékhoz. Te, egyedül, ahogy ígérted mamának, papának. Erre kérlek, akkor csöndben leszek”

– üzente a lányának Léránt Ágnes a TV2-n keresztül, ám kizárt, hogy a siket szépségkirálynő egyedül hazamenjen.

Cikk- és címlapkép: Instagram/realweiszfanni

(Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Húúú, de beteg család ez is. Mert a közvélemény szart se tudna ezekről, ha nem teregetnék a szennyest és nem a nyilvánosság előtt élmének magánéletet. Az meg a kis csaj baja, ha felnőtt fejjel tűri a férje terrorját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Azt elfelejti az anyuka, hogy Fanni már a férjéhez tartozik. Ha valóban békülni akarna akkor azt írta volna, hogy gyertek haza...
Na és itt a másik eset ahol sikeresen ügyködött Ágnes asszony :https://ripost.hu/cikk-weisz-fanni-csalad-mod...
Katalina62
@Dr plágium: Hát, én egyikükért sem tenném tűzbe a kezem!
Dr plágium
@Katalina62: Én sem, de azért el gondolkoztató, hogy mindkét esetben akkor borult a bili mikor komolyra fordult a dolog.
Katalina62
@Dr plágium: igen, de erről az esetről sem biztos, hogy a teljes igazságot olvasod!
Dr plágium
@Katalina62: A halálon kívül semmi sem biztos. Viszont ha én békülni akarok a gyerekemmel, nem azt írom hogy "gyere haza egyedül" hanem azt hogy gyertek haza és beszéljük meg.
Aki Én
Húúú, de beteg család ez is. Mert a közvélemény szart se tudna ezekről, ha nem teregetnék a szennyest és nem a nyilvánosság előtt élmének magánéletet. Az meg a kis csaj baja, ha felnőtt fejjel tűri a férje terrorját.
Katalina62
@Dr plágium: Ebben van igazság, de Fanni azért egyedül is haza mehetne egy családi beszélgetésre! Az újságokon keresztül úgy tűnik, ki tud állni magáért. Hát rajta! Akkor legalább az anya is látná, hogy a saját véleményét mondja, és nem a férje irányítja! Ezt még akkor is jobb ha veszekedés a vége! Mert most nagyon úgy tűnik, hogy csak irányító személye változott! Ne legyen igazam!
colibri
Béke nem is lesz egyhamar, de legyen ez az ő magánügyük. Nem kellene folyton ezzel traktálni az olvasókat. Egy idő után qrvára unalmassá válik az ügyük mindkét oldalról!
sokanvagyunk
@Katalina62: Ha nem megy haza, a mamának talán elfogy a muníciója, és nem lesz miről beszámolnia a sajtóban.
Katalina62
@sokanvagyunk: a muníció szolgáltatásban nem csak anyuka a hunyó Fanniék is! Néha úgy érzem, ez egy színjáték!
sokanvagyunk
@Katalina62: A Blikknek biztosan az, a részvevőknek tragikomédia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.