Világra jött Kulcsár Edina és Szabó András Csuti első gyermeke.

Kulcsár Edina a Story magazinnal osztotta meg az örömhírt, miszerint világra hozta első kisfiát, Medoxot. A kisfiú császármetszéssel született, és a szépségkirálynő 5-6 nappal túl is hordta őt.

„Az orvosom elküldött egy specialistához, aki észrevette, hogy a baba arctartásos. Ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni. Ráadásul 5-6 nappal túl is hordtam, ezért közölték, hogy hiába szerettem volna természetes úton szülni, ez bizony császár lesz” – mondta Kulcsár.

„Amikor a babát a mellkasomra rakták, először nem bírtam magamhoz ölelni, mert az egyik kezem balra, a másik pedig jobbra volt kikötve az infúzió és a folyamatos vérnyomásmérés miatt. Ez az egyetlen dolog volt a szülés során rossz élmény. Egy picit sajnáltam, hogy nem tudtam természetes úton világra hozni a fiamat, [...] de a baba biztonsága a legfontosabb” – tette hozzá.

„Csodák igenis vannak! Mindig is hittem bennük! Ez a gyerek abszolút azt bizonyítja, hogy nincs lehetetlen annak, aki hisz és bízik!” – mondta lelkesen a magzinnak Kulcsár Edina, derül ki a Blikk szemléjéből.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Kulcsár Edina

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.