Vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot – magyarázta a Zoom.hu-nak Gréczy Zsolt pártszóvivő, miért is szakadt hírtelen véget a Demokratikus Koalíció háromnaposra tervezett gigademonstrációja. A portál Gréczy Zsolttól megtudta, “vidéken, Szegeden folytatják az akciót, és a pénteki, szegedi állomásra át kell cuccolni a technikát, a színpadot”. A DK szóvivője ugyanakkor megnyugtatta a feltüzelt Gyurcsány-szimpatizánsokat, hogy „a pénteki, szegedi demonstráció a rákövetkező napokban újabb vidéki nagyvárosokban folytatódik, és természetesen – mások mellett – mindenhol felszólal a pártelnök”. Ismert, a Magyarországot lejárató Sargentini-jelentés kétes eredményétől megittasult Gyurcsány Ferenc korábbi Facebook-videóján forradalmi hevületben szólította fel a cselekvésre szimpatizánsait. Időközben a többnaposra tervezett Kossuth téri tüntetés váratlanul abbamaradt. A DK a Facebook-oldalán közben maga is közzétett...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Ja kérem , ha az adófizetők pénzéből buszoztatnák a tüntetőket mint tette azt a fidesz , százezrek demonstrálnának orbán és kormánya ellen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
Nem lenne hátrány, ha a DK-s szónokok felkészülnének arra, hogy a vidéki ember arra lesz kiváncsi, miért nem emelik a nyugdíját majdnem annyival, mint amennyivel emelkedtek a kiskereskedelmi árak? Ugyanis ma jelentette a KSH, hogy tíz százalékos az áremelkedés...
na...erről fognak faggatózni...és ott nem lehet ám habogni, mert repül a tojás...
...és futva távozni egy politikai gyűlésről, nem igazán kormánydöntő cselekedet...
wagabund
@durbincs: aranyom...engem hagyj lógva léccííííí...én nem baszogatlak, mert látom, hogy fingod sincs, miről van szó...
azt is tolerálom, hogy rohamod van...vedd be a gyógyszered, és menj aludni. a nővérke majd betakar, és eloltja a villanyt.

ha normálisnak mond a doki, akkor írj.
dr. prédikátor
@Shikari: Mi van primitivicus, primitivicus!!! Kibasztak az ágyból lustknabe!!! Már mindenkit leszoptál illiberális zöldtakony!!!Nyomorult kis dickmann!!!
dr. prédikátor
@Shikari: csikori a hülye

csikori FASZJANKÓ
csikori a szopógép
csikori a seggnyalonc
csikori az idióta,
csikori a primitivicus!!!
1magyar
Az ellenzéknek nem az a feladata, hogy idegen érdekeket képviseljen hanem a magyar népet.
Ha az eü. vagy a szociális ellátások ócskasága miatt tüntetnének még én is támogatnám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.