Hosszú pereskedés várható, Tusup állítólag két ügyvédet is felbérelt.

Így akarja "kiforgatni a vagyonából" Hosszú Katinkát volt férje – megszólalt egy közeli barát
Fotó: Kovács Anikó/MTI

Szeptemberben kezdődött a Tusup kontra Hosszú válóper, ami az ügyvédek szerint minimum egy évig elhúzódik majd, de az is előfordulhat, hogy csak három év múlva ér véget – írja a Blikk. A vita központi eleme a közös cégük és közel kétmilliárd forintnyi vagyon elosztása.

Katinka egyik közeli barátja a Hot! magazinnak azt mondta, Tusup mindent bevet, hogy az úszónőt "kiforgassa vagyonából":

Két ügyvédet is fogadott! Egy amerikai és egy magyar jogász közösen dolgozik, azon, hogy kiforgassák a vagyonából Katinkát. Shane nem jelenik meg a bíróságon, a tengerentúlról konzultál majd az itteni ügyvéddel. Katkának viszont muszáj részt vennie a tárgyalásokon, ami lelkileg nyilván nagyon megviseli

- idézte a Blikk a "jóbarát" szavait.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Tartson a per egy évig, akár kettőig, nyerjen bármelyikük, a vagyonukat a felfogadott emberek fogják elvinni a kemény munka díjazása címén...

egy sántító hasonlat:

" (Jobb felől üt) nekem fütyöl,
(Bal felől üt) s nekem fütyöl:
Elmehetnek"

(Arany: A fülemile)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@Eriksson: igen, szerintem ez a vita origója...ez pedig örökké tart...
Eriksson
@wagabund: Tusup van nyerő helyzetben, a bankár papája a vagyonkezelő Kaliforniában.
terlasz
Ha nem tudnak megegyezni a vagyonmegosztásban, akkor mi nem tudunk elég okosak lenni, majd dönt a bíróság. Jól tesszük, ha nem akarunk igazságot szolgáltatni.
wagabund
Hosszú mától Hollandiában úszik egy kis apróért...amit mostanában nyer, az már remélhetőleg az övé...vasárnap este megtudjuk mennyit úszott össze.
Micike
" Tusup állítólag két ügyvédet is felbérelt."- írja az okos cikkíró. Az ügyvédeket nem felbérelni szokták, hanem megbízni. Gondolom Katinka is megbíz 1-2 ügyvédet, aki őt képviseli a válóperben és a vagyonmegosztásban. A házasságban szerzett vagyon közös vagyon, legrosszabb esetben Katinkának marad 1 milliárd és Tusupnak is 1 milliárd. Melyiküket sajnáljam? Tusup nélkül Katinkából sosem lett volna olimpiai bajnok, éppen eltanácsolták az úszás környékéről is, lehet hogy Katinka nélkül Tusup sosem lett volna edző, mert állítólag hivatalosan egy itt nálunk szerzett OKJ-s edzői papírja van.
A vagyonuk, cégbirodalmuk, vállalkozásaik és azok üzleti sikerei meg Tusup üzleti képzettsége, hozzáértése és érzéke nélkül sosem jött volna össze. Tusup Katinkának a körme alatti piszokból is pénzt csinált. Nem volt ingyen ebéd se sajtónak, se MÚSZ-nak, se senkinek, minden szó, minden fotó, minden villanás, minden interjú csak hozta a tízmilliókat. Most majd elosztják, ahogy más házaspárok is váláskor a közös vagyont.
wagabund
Hosszú tegnap Hollandiában is úszott két aranyat...(úgy, hogy jobb időt úszott, mint a svéd világbajnok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.