Több mint 300 millió forintot kér a divattervező a két pazar ingatlanért.

Eladja többszáz milliós ingatlanjait Náray Tamás

Náray Tamás (59) tíz évvel ezelőtt építtette gödöllői villáját, amelyet most 220 millió forintért árul, de a Ripost értesülése szerint a divattervező a belvárosi lakását is piacra dobta. Az Izabella utcában lévő, 147 négyzetméteres ingatlanért 88,9 millió forintot szeretne kapni.

Az Otthon Centrum hirdetése alapján a négy szobás, két fürdőszobás lakást Náray Tamás tervezte. A nemzetközileg jegyzett divatdiktátor gödöllői háza is egyedi, ráadásul teljesen újszerű, hiszen pont tíz éve épült.

(Blikk.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Szerintem, ő megdolgozott a vagyonáért, nem kell sajnálni tőle. Befutott divattervező régóta, nemzetközi híre van.

Aki a munkájával, szorgalmával éri el a gazdagságot, megérdemelten él jó körülmények között.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adatbányász
@ila51: senki nem kényszerít téged arra, hogy ilyet hordj.
adatbányász
@Szeparepa2: na végre, csakhogy kibökted a buzit. mondd csak, nem vagy te látens homoszexuális, hogy egy művészben a legjobban a nemi identitása zavar? és csak szólok, attól még, ha kinyiffantanád a világhírű magyar divattervezőt, még nem jutna több kaja az éhezőknek.
ila51
@adatbányász: Ne hergeld magad ... sportos a stílusom
Eladott Ország
@adatbányász: Nem irigylem, csak így első futamra, az osztrák transzvesztita énekeshez hasonlít.
division
@CsipkeRózsa: Mondhatod, a magyaroknál irigyebb, rosszindulatúbb nép nincs e földön. Hogy miért? Mert ők nem vitték semmire.
vukkocska
Szerintem Náray Tamás egy nagyon jó fej. Jó pár nyilatkozatát hallottam, sőt, Krizsó Szilvia egy egyórás műsort is készített vele, nagyon jó volt. Nemzetközileg elismert divattervező, s akinek az ő ruhái kellenek, fizesse is meg. Ezerszer ezeket, mint Récsölét, aki hasonló babérokra vágyik, de inkább takarítónőnek néz ki, amilyen ruhákba jár. Ajánlom @Szeparepa2-nek, nézze meg ezt az egyórás műsort, mindjárt megtudná, hogy hány órát dolgozik naponta Náray Tamás és valójában milyen ember.Egy embernek nem a nemi identitását kell nézni, hanem az értékét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.