Az egyik epizódban a Schneider Zoltán által játszott Dusánnal szeretkezik egy kórházi betegágyon, a forró jeleneteket 30 tagú stáb előtt kellett felvenniük.

Október 12-én több új szereplővel indul a Korhatáros szerelem második évada, egyebek mellett feltűnik a Jóban Rosszban egykori főnővére, Szorcsik Viki is. A szexi színésznő Szandrát, a bombázó negyvenest alakítja majd, akinek több szexjelenet is lesz. 

Minderről így beszélt a színésznő a TV2 egyik műsorában.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...a neve Szorcsík, a bugyiban meg szarcsík...ugyanaz !! Basszus, a videóban azt sem tudta, hogy 54 - 40- vagy 30 stábtag előtt qrják orrba-szájba, gondolom a forgatás szünetében nem volt ideje megszámolni...kell ez a normális TV- nézőknek ???
namihami
Ebben a hírben mi az újdonság? A 30 ember vagy az, hogy szexelt?
Neki csak a közönség létszáma lehetett nóvum. Mert a szexelés, mint olyan, már nagyon régóta nem bír nála az újdonság varázsával.
Eladott Ország
A dugás az jobban megy, mint egy művészi szereplés. Utána még lehet hogy a harminc fős stáb is végig ment rajta. Egy a fizetés.
vukkocska
Biztos szüksége van a pénzre, ezért sok mindent felvállal,hiszen amióta kiesett az egyik sorozatból nem is lehetett látni. Persze, a személyét illetően nem tudok elrugaszkodni attól, hogy a Mokkában pár évvel ezelőtt születésnapi ajándéknak azt kérte, hogy Orbán Viktorral beszélhessen telefonon.
Dr plágium
Azt azért ugye tudjátok , hogy nem igazából szexelt?
Egy hatásvadász cikkecske egy hülye címmel... A csaj helyében perre vinném :)
maci0427
A legtöbb mostani magyar filmet utálok ! Erőltettet humorral fűszerezett főleg a szexualitásra koncentrált , nagy marhaság ! Kár beleölni a sok pénzt . hiszen meg sem közelíti a régi filmek nézettségét !
ila51
@vukkocska: ...hihi...szexi ajándék ötven lépésen ?
CsipkeRózsa
És Schneider Zoltán nem ugyanazt csinálta? Az ő nevét a cím miért nem írja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.