A Blikk megtudta, tizenkét, együtt töltött, boldog év után válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea titokban szétköltöztek

A TV2 műsorvezetőnője még nyáron költözött el a korábbi közös otthonukból és vitte magával kislányukat, Nórit is.

A hónapokkal ezelőtti szakítás teljes titokban zajlott, a legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta, mi történt – bár árulkodó, hogy a közösségi oldalakon jó ideje nem posztoltak közös képet. Várkonyi ettől függetlenül mosolyogva, felszabadultan vezette a FEM3 Café adásait, de Bochkor Gábor rádióműsora is a szokásos vicces hangulatban zajlott minden reggel.

A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól.

– írták a bulvárlap kérdésére.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nos, Andrea egy fiatal vonzó művelt nő... Valahogy nincsenek egy szellemi szinten, szerintem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
várható volt, mert ez a faszi alkalmatlan a monogámiára, pláne hogy egy feleség megkérdezze, miért rúzsos a farkad?

az újra összeköltözésből már nem lesz semmi(ezt a doktornő igazán tudhatná). elegendő hallgatni a bocskor féle rádióműsort..nos aki érti a fínom elszólásokat, az azt is tudja, hogy ez a faszi egydül fog megöregedni...a mérhetetlen egoizmusa miatt nincs esélye senkinek. megaláz mindenkit, nem ismer pardont.
justhpeter
@Eladott Ország: Sosem voltak egy szellemi szinten.
wagabund
@Eladott Ország: és hogy őrjöngött a faszi, amikor a csajszi bekapta a legyet, és kijelentette, hogy megszüli a bocskor nem kívánt gyermekét...azt hitte védekezik..hát nem..
mariaberta
Ez nem magánügy? Pletyka felső szinten? Ha már az ... Bochkor egy beképzelt pasi volt, azt hitte ő a világ illetve a nők álma. Most kissé pofára esett, bár így is sokat kapott,hogy "átmenetileg" birtokolhatta Andreát!
Eladott Ország
@justhpeter: Nem azon csodálkozom, hogy szakítottak, hanem inkább azon, hogy Várkonyi egyáltalán hogy szeretett bele, és hogy bírta elviselni 12 éven át ezt a beképzelt, önelégült, nagyképű fajankót?
wagabund
@mariaberta: ha eddig nem volt szerencséd, akkor érdemes meghallgatni a Music fm-en bocskor műsorát...szerénységét már a felkomf is kifejezi...ő "a reggeli rádiózás nagyágyúja"...stb..a stúdióban az alattvalói meg csak nyalnak...nyalnak...nyalnak..

ha valaki pletyós, akkor ez a bocskor az a javából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.