A Blikk megtudta, tizenkét, együtt töltött, boldog év után válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea titokban szétköltöztek

A TV2 műsorvezetőnője még nyáron költözött el a korábbi közös otthonukból és vitte magával kislányukat, Nórit is.

A hónapokkal ezelőtti szakítás teljes titokban zajlott, a legszűkebb környezetükön kívül senki nem tudta, mi történt – bár árulkodó, hogy a közösségi oldalakon jó ideje nem posztoltak közös képet. Várkonyi ettől függetlenül mosolyogva, felszabadultan vezette a FEM3 Café adásait, de Bochkor Gábor rádióműsora is a szokásos vicces hangulatban zajlott minden reggel.

A hír ígaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól.

– írták a bulvárlap kérdésére.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: Youtube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Eladott Ország: Sosem voltak egy szellemi szinten.
wagabund
@Eladott Ország: és hogy őrjöngött a faszi, amikor a csajszi bekapta a legyet, és kijelentette, hogy megszüli a bocskor nem kívánt gyermekét...azt hitte védekezik..hát nem..
mariaberta
Ez nem magánügy? Pletyka felső szinten? Ha már az ... Bochkor egy beképzelt pasi volt, azt hitte ő a világ illetve a nők álma. Most kissé pofára esett, bár így is sokat kapott,hogy "átmenetileg" birtokolhatta Andreát!
Eladott Ország
@justhpeter: Nem azon csodálkozom, hogy szakítottak, hanem inkább azon, hogy Várkonyi egyáltalán hogy szeretett bele, és hogy bírta elviselni 12 éven át ezt a beképzelt, önelégült, nagyképű fajankót?
Horizont
@Eladott Ország: lehet nem is szerelemnek indult csak szimpla viszonynak, de miután tudott csinálni egy gyereket felértékelődött a szerepe :)
wagabund
@mariaberta: ha eddig nem volt szerencséd, akkor érdemes meghallgatni a Music fm-en bocskor műsorát...szerénységét már a felkomf is kifejezi...ő "a reggeli rádiózás nagyágyúja"...stb..a stúdióban az alattvalói meg csak nyalnak...nyalnak...nyalnak..

ha valaki pletyós, akkor ez a bocskor az a javából...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok