Dancs Annamari nehezen dolgozta fel házasságának kudarcát, de most már túl van a nehéz időszakon, és pár hónapja a szerelem is rátalált. Az Operettszínház színésznője nagyon örül annak, hogy kisfia, Ádám is jól kijön párjával, aki igazi apakép gyermeke számára.

"Nem így terveztem, de az élet mégis úgy hozta, hogy hamarabb tértem vissza a színpadra. A férjem életem legszebb és legnehezebb időszakában hagyott minket magunkra. Szerencsém van, mert Ádám nagyon alkalmazkodó, csodálatos kisfiú, hosszú hónapokon át ő volt az egyetlen örömöm. A munkába fokozatosan tértem vissza, az Operettszínházzal nyáron rengeteg előadásunk volt külföldön és itthon is. Pár hete mutattuk be az István, a király rockoperát, most pedig a Maya című darabot kezdjük próbálni, amelynek november végén lesz a bemutatója. Ha dolgozom, a barátnőim vigyáznak a kicsire, vagy édesanyám utazik hozzánk Erdélyből"

– mondta Dancs Annamari a Lokálnak, aki az új évadban az Ének az esőben című musicalben is visszaveszi szerepét.

Dancs Annamari nem gondolta volna, hogy ilyen hamar társat talál

Fotó: jegy.hu

– Én nagyon hittem a házasságunkban, éppen ezért derült égből villámcsapásként ért, amikor Máté bevallotta, hogy szerelmes, és másképp gondolja a további életét. Nehéz volt feldolgoznom, de el kellett fogadnom a döntését. Mostanra sikerült teljesen lezárnom a múltat, már csak azt várom, hogy kimondják végre a válást, és mindenki mehessen a maga útjára – mesélte az Operettszínház színésznője a lapnak. Annamari új fejezetet kezdett az életében, ami annak is köszönhető, hogy néhány hónapja rátalált a szerelem.

"Nem gondoltam volna, hogy egyedülálló anyaként ilyen hamar megtalálom a társamat, bár a házasság intézményében megingott a bizalmam. Az elmúlt egy év nehézségei után most újra örülök az életnek, teljesnek érzek mindent. A párom nagyon jó ember, imádják egymást Ádámmal, akinek ő igazi férfi- és apamodell. A történtek csak megerősítettek, és őszintén mondom, hogy boldog vagyok"

– mondta a Lokálnak Dancs Annamari.

(Lokál)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
TUDOM, hogy hazudik! Szép kis pofi, de kiállhatatlan a természete.
vacsi
Nem társat talált, hanem egy újabb hapsit. Nem ugyanaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.