Demcsák Zsuzsa ragyog a boldogságtól: megtalálta helyét a kamerán túli életben, és újra szerelmes.

Demcsák Zsuzsa távkapcsolatban él új pasijával és boldog

Igaz, távkapcsolatban él külföldön dolgozó párjával, így aztán a várva várt hétvégéket alaposan kihasználják. A műsorvezető állítja: gyermekeivel élete legboldogabb időszakát éli jóképű és romantikus kedvesével, aki mellett igazi nőnek érzi magát.

Párját hosszú ideje ismeri, de amikor néhány hónapja egy társaságban találkoztak, egészen új érzések lángoltak fel bennük.

Olyan más volt az a „helló”, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő

– mesélte a Blikknek boldogan Zsuzsa.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mohai Balázs

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mindig is azt mondtam, hogy a boldog házasság titka a külön hálószoba, főleg ha legalább 1000 km-re vannak egymástól! =))
RonaGyuri
mindig is azt mondtam, hogy a boldog házasság titka a külön hálószoba, főleg ha legalább 1000 km-re vannak egymástól! =))
sokanvagyunk
Ha rezgőre állítja a telefonját és... - talán működhet is. :D
volvós
F@sszopóóóóó ribanc és a vak milliomos találkozása...a távkapcsolat azért jó, mert ez a köcsög nem tud egy perc alatt idejönni, hogy a " szerelme " ebben a pillanatban melyik pasija ágyában sz.pja a méretes bránert !! DZs már csak ilyen !!!
Eladott Ország
Ez tehát nem egy igazi kapcsolat, hanem egy távkapcsolat, amely fölég a virtuális világban létezik és skypen keresztül szexelnek. De sok sikert továbbra is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.