A párkapcsolatban a hűtlenség egy olyan dolog, melyet sokan tudat alatt tesznek, anélkül, hogy gondolnának a következményekre. Ugyanakkor az emberek különbözőképpen is gondolkodnak a hűtlenségről. Egyesek szerint már az is megcsalásnak számít, ha üzenetekben flörtölgetünk valakivel, mások szerint pedig csak az számít megcsalásnak, ha már testi kontaktus is történt. Ha valaki már az utóbbihoz érkezik, akkor nyilvánvaló az, hogy valami nincs rendjén a párkapcsolatban. Szerencsére a hűtlen személyeknek nagyon hasonló a testbeszéde, ezért viszonylag könnyű felismerni, ha megcsal a párod, így már egy nagyon korai stádiumban elkezdhetsz gyanakvó lenni. Cikkünkben felsoroljuk a hűtlenségre utaló jeleket. A teljes cikket a www.habostorta.hu oldalon olvashatod el.

Forrás: habostorta.hu
Feltöltő: Linda21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Karinthy után szabadon: Ha közben vagy utána megjegyzi, hogy ezt a Kovács sokkal jobban csinálja, akkor itt az ideje, hogy gyanakodni kezdjél! =))
namihami
@RonaGyuri: Vagy hozzátsszi, hogy: a barátnőd/kolleganőm/szomszédasszony/stb., aki még csak húszéves, sokkal tüzesebb. És szebben is van lenn borotvàlva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.