Nem zárta ki a nyilvánosságot a nagyfia köszöntéséből.

Szinetár Dóra nagyobbik fia ma 22 éves – megható üzenettel köszöntötte fel az édesanyja
Fotó: Facebook/Szinetár Dóra

Az Instagramon is felköszöntötte Marci fiát Szinetár Dóra – vette észre a Blikk. A színésznő rettentően büszke 22 éves "csemetéjére", mint írja:

Ma 22 éves. Tanul, dolgozik, segít bármiben. Boldog párkapcsolatban él, rengeteg barátja van, imádja az állatokat. Olvas, érdekli a világ, látja elég reálisan, mégis nagyon szeret benne élni, és meg is találja benne a helyét. Ha szabadideje van, kirándul a kedvesével, a barátaikkal és a kutyájukkal. Nagyon szereti a természetet, a jó kajákat, a szép helyeket, és a jófej embereket. Őt meg mindenki szereti. Mert kedves, okos, nyitott, érdeklődő, elfogadó, türelmes, és nagyon jó a humora!!! Én meg elmondhatatlanul büszke vagyok, hogy az anyukája lehetek!!! Isten Éltessen Kisfiam!!!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Lehet,hogy én nem látom jól a dolgot,de egy ilyen köszöntésnek nem nyilvánosan kéne hangot adni,mert ezzel elveszti a bennsőségességét.De van,aki mindent posztol,ha kell,ha nem...
Micike
@csipetke: Sztáréknál így szokás. Nézd meg Rubint Rékát, amint egy gusztustalan, levágott lófej fazonú tortával köszönti feltűnési mániájában 15. szülinapján szépséges lánykáját, a csupacsont, okos, gyönyörű, máris sztár Larácskát a shobert_lara_official-on. :D:D:D
csipetke
@Micike: Igen,igazad lehet.Ezeknél ha nem posztolnak valamit,az nem is létezik
JAJMÁR
Ò, èn nomàlis - ùgy èrtem , hogy nem celeb - emberek gyerekköszöntèseinek tömkelegèt làtom közössègi portàlokon. Ha nekik lehet, akkor a Szinetároknak is. HÀT szabadsàg van!, vagy nem?
Köb Jani
@JAJMÁR: A szabadság megléte nagyon örvendetes, azoknak akik tudják, ismerik annak társadalmi, és magán jellegét. A társadalmat érintő szabadság azonban nem jelenti, hogy az egyén szabadságának magán része, ami a család magán ügye,érték ki keljen vetítenie a társadalom értékelésére, állásfoglalásokra, helyes nem, celeb vagy kivagyiság, helyes vagy helytelen, közösségi portálokon tudatni?
JAJMÁR
@Köb Jani: Mièrt, mi okbòl nèzegetsz közössègi portàlokat? Nem muszàj! Azèrt működik a "celebvilàg", mert van rà vevő. A celebeket rajongòik ès utàlòik èltetik. A közöny a halàluk.
Lèpd àt... èn àltalàban simàn àtlèpek rajtuk. Most viszont srmmi , de semmi se történt, ami ne törtènne meg bàrkivel nap mint nap!
Mèg csak nem is èrdekes.
CsipkeRózsa
Az újságoknak nem Szinetár adta át a köszöntést a képpel, Ő az Instagramra tette fel, az egy közösség, ott mások is ezt teszik. A Blikk továbbította ide is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.