Nem fertőződött meg az a nő, akit az 1-es villamoson szúrt meg injekciós tűvel egy férfi szeptember közepén. Az áldozat csaknem egy hónap után kapta kézhez a megnyugtató laboreredményt. A tűvel egy 29 éves férfi szállt fel a villamosra és szúrta meg az asszonyt.

Megkapta a leleteit a villamoson megszúrt nő

Fotó: Pixabay cco

Rosta Anita végre kézhez kaphatta laboreredményét, amelyből kiderült: nem fertőződött meg attól a tűtől, amellyel egy feltehetően drogos férfi szúrta meg az 1-es villamos vonalán még szeptember közepén.

Nagyon boldog vagyok, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről

– mondta Anita a Blikknek, aki szerint rendkívül megterhelő volt az elmúlt időszak mind lelkileg, mind anyagilag.

Hozzátette:

Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek. Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van.

Pár héttel ezelőtt egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, a nő szerint elég furcsa állapotban. Anita pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál, ám akkor még fel sem fogta, mi történt vele.

A rendőrség eljárást indított az ügyben, végül a polgárőrök segítségével sikerült elfogni a tettest.

A 29 éves férfi szabadlábon védekezhet.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.