Fenyő Miklós közleményben írta meg hogy úgy hirdették meg novemberi fellépésüket, hogy sem ő, sem Szikora Róbert nem tudott róla.

A részleteket Fenyő rajongói oldalán osztották meg:

„Közlemény Mindenkinek! Sajnálatos módon ismét belefutottunk egy helyzetbe, ami miatt nekünk kell magyarázkodni. A szombathelyi Agora Kulturális Központba november 17-re meghirdetett „Két legenda egy színpadon” című Fenyő- és Szikora-koncert (melynek már a címe is megtévesztő, hiszen nem egyszerre lett volna a színpadon Szikora Róbert és Fenyő Miklós) úgy került publikálásra, hogy a két szereplő közül egyiknek sem volt szerződése az eseményre.

Miután ennek ellenére reklámozták, elküldtünk egy szerződést az állítólagos szervezőnek, de az aláírva soha nem érkezett vissza. Azóta próbáljuk elérni telefonon a megrendelőt, de sem Fenyő Miklós, sem Szikora Róbert menedzsmentjének hívására nem veszi fel a telefont (...)” – írták a közleményben.

Később reagált az Agora Savaria Kulturális Központ, ahol elmondták, épp úgy nem tudtak a dologról, mint maguk az énekesek.

Cikk- és címlapkép: Facebook/ Fenyő Miklós Hivatalos Oldala

(Blikk)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Azért az a cipő rendesen beleég az ember retinájába.
Szeparepa2
Na ezek is szánalmas undorító ostoba barmok! Elhiszem hogy jó zenészek (vagy azok voltak), de mint emberek NULLA alatti nullák!!! 100 éves koruk felé közeledve, még mindig pitiáner, kisstílű mód páváskodnak. Esetleg példát kéne venni Svarciról és Sly-ről; akik öreg korukra legalább kiváló jóbarátok lettek bazdmeg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.