A Trombózis Világnapja kezdeményezés már ötödik éve hívja fel október 13-án a figyelmet erre a gyakran elhanyagolt és félreértett betegségre. Fontos a tudatosság növelése, hiszen napjainkban minden negyedik ember halálát valamilyen vérrögből adódó probléma okozza. A három leggyakoribb, halálos végkimenetelű kardiovaszkuláris betegség esetében vérrög is szerepet játszik. Ahhoz, hogy az aggasztó statisztikákon javítani lehessen, nagyobb […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Minden tünetem megvolt a mélyvénás trombózishoz. Orvosi ellátás híján magamat kezdtem el kezelni miközben 12 órás munkaidőben a leülés lehetősége nélkül, fájdalommal küszködve dolgoztam. Hónapok múlva kiderült, hogy mégsem. Nekem most szerencsém volt de vajon hányan halnak bele az ilyen időhúzásokba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.