arta Sylviának nagy dilemmát okozott, hogy igent mondjon-e a felkérésre, ám a lányai meggyőzték őt!

Nahát! Visszatér a képernyőre a TV2 első női időjósa

Fotó: TV2

Új kihívás elé néz a TV2 első női időjósa. Barta Sylvia 15 évvel ezelőtt hagyta ott a csatornát, azóta pedig kétgyermekes édesanyává vált, s a tévézés nélkül sem volt hiányérzete. Barta Sylvia szerint meg sem fordult a fejében, hogy valamikor újra szerepel majd a televízióban.

– Amikor először megkerestek, hogy legyek újra időjós, időt kértem, mert meg kellett beszélnem a családommal. Persze, eszméletlenül jól esett, hogy rám gondoltak – mondta a Best magazinnak Barta Sylvia, akinek az utóbbi időben egyre több ideje szabadult fel.

– Amikor a lányaim meghallották, hogy vacillálok, azt mondták, nem szabad kihagynom egy ilyen lehetőséget, ők támogatnak, és nagyon szeretnének végre látni a tévében, hiszen mióta megszülettek, erre nem volt példa. Bevallom, nagyon jól esett, úgyhogy tulajdonképpen ők győztek meg. Én pedig úgy voltam vele, hogy kutya kötelességem példát mutatni nekik, nehogy már azt higgyék, hogy anyukaként, negyven felett megáll az élet – mesélte a magazinnak a TV2 első időjósa.

(Best magazin)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Hová lett a fiatal időjós? A tanárúr kiszekálta?
Dr plágium
Sylvia nem magyar név...anno a vászoncipőkre kentük :)
Amúgy meg nem hiányzik egy újabb csotrogány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.