Palvin Barbi 6 év kihagyás után végre újra részt vehet a Victoria Secret kampányában, amelyről egy fotót is posztolt közösségi oldalán a csinos modell.

Palvin Barbara az idén is számos sikert ért el, többek között szerepelt a Vogue címlapján, az Armani szépségnagykövete lett és 6 év szünet után újra beválasztották a Victoria's Secret modellek közé.

A fotózáson készült képek közül szombaton megosztott egyet saját Instagram-oldalán is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Palvin Barbi megfordult már a monumentális bemutatón, még 2012-ben, de aztán megszakadt a kapcsolata a márkával, és nem kapott több lehetőséget. Egészen mostanáig.

A magyar modell épp ezen a nyáron vallotta be, hogy magát okolja azért, hogy nem épült a karrierje a Victoria’s Secretnél. Akkor azt mondta, hogy karrierje kapcsán egy dolgot bánt meg, mégpedig azt, hogy a viselkedése miatt utoljára 2012-ben dolgozott vele a Victoria's Secret. A fehérneműcég 2012-es nagyszabású bemutatóján angyalként léphetett kifutóra olyan világsztárok mellett, mint Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio vagy Doutzen Kroes. 

A Borsnak az idén júliusban a következőket nyilatkozta:

A szakmán belül az egyik legnagyobb hiba, amit elkövettem, hogy a Victoria's Secrettel megszakadt a munkakapcsolatom. Húszévesen pont egy szakításon mentem keresztül, elkezdtem bulizni, hirtelen szingli és „tini” lettem, nem figyeltem oda magamra, és a hozzáállásommal is komoly probléma volt. Nem becsültem meg, amim van. Tudom, én rontottam el, és azóta is azon vagyok, hogy ezt helyrehozzam, és két hónappal ezelőtt újra fotóztak a Victoria's Secretnek, július 24-én jönnek ki a képek. Az elmúlt öt évben folyamatosan dolgoztam, de úgy éreztem, volt valamim, amit elvesztettem. Ha idén ismét megcsinálhatnám a Victoria's Secret Fashion Show-t, talán meg tudnék bocsátani saját magamnak.

Szerencsére ez már a múlt, és a Victoria's Secret újra bizalmat szavazott Barbinak.

Hajrá, mi szurkolunk!

Forrás: Blikk, Bors

Fotó: Instagram

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.