Tippek és trükkök a hosszú élet „szakértőitől” Bár a kutatók többnyire az egészséges, aktív életmódban látják a hosszú élet titkát, a száz év felett is friss matuzsálemek időnként igen furcsa szokásaiknak tulajdonítják kivételes életkorukat. A centenáriumot megéltek között akad, aki a minőségi alkoholfogyasztásra esküszik, de van, aki nem veti meg az édességeket vagy a reggeli […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
így teljes: Az élet egy... (és ezután jön a kép)..

Annyi minden normálisat írhattam volna ide - idézve, bizonyítva -, de aztán elképzeltem azt, amit nem is kell igazán elképzelni, mert "az egész világ a gonosz hatalmában van."
Ez mit jelent? Azt, aminek le van írva. Ez nem valamilyen elvont jelképes utalás. Vagyis "az egész világ a gonosz hatalmában van", azt jelenti, hogy az egész világ a gonosz hatalmában van.
A nagyokos biblia félreértelmezőknek meg csak annyit üzenek: Az, hogy Jézus legyőzte a világot, az nem azt jelenti, hogy egyből meg is valósult a győzelmének a hozadéka. Vagyis még mindig a gonosz uralkodik azóta is!
A feltámadása után az Atyja jobbjára ült, és addig vár ott, amíg eljön az idő, de addig meg kell történnie még sok dolognak (a Jelenések könyve pont erről szól!), hogy kiteljesedjen a gonoszság a földön.
(Ezt most tényleg én írtam le? Eszem megáll! Ha én ezt a klubban egyszer elmesélem...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.