Borzalmas pillanatokat élt át vasárnap este Makai Viktória többszörös magyar bajnok ultramaratonista futónő.

„Szexet akarok, úgyhogy kussolj és ne nézz rám” – hidegvérrel ütlegelte a betonon fekvő ultrafutó bajnokot támadója

Fotó: Facebook

Ahogy tegnap mi is megírtuk, a 38 éves ultrafutó bajnokot néhány száz méterrel a házuktól futás közben megtámadták és meg akarták erőszakolni. Férje, László mentette meg az erőszakolástól.

Makai a Facebookon írta meg az esetet, amit szerda reggel a Rádió1 reggeli műsorában mondott el bővebben, illetve a Borsnak is interjút adott.

A hétszeres magyar bajnok elmondta, hogy futásközben ért mellé a támadója, aki egyszer csak megfogta a karját, lerántotta a földre, és azonnal irtózatos erővel és hidegvérrel elkezdte ütni a fejét.

Ösztönösen elkezdtem ordítani, segítséget kérni, de senki nem hallotta. Erre ököllel elkezdte ütni az arcomat. Úgy leszorított, hogy nem kaptam levegőt. Mondtam neki, nagyon fáj, majd megkérdeztem, mit akar tőlem. Azt válaszolta: „Szexet akarok, úgyhogy kussolj és ne nézz rám”

– emlékszik vissza Viktória.

A futónő közben megpróbál időt nyerni, mert tudta, hogy egy idő után a férje érte megy. Abban is biztos volt, hogy ha a férfinek megadja azt, amit akar, akkor már az élete nem sokat fog érni, akár meg is ölheti őt, ezért próbálta húzni az időt.

A férfi őt is és magát is lemeztelenítette alul, de szerencsére a férfi nem volt közösülésre alkalmas állapotban.  Egyéb szexuális kényszerítő eszközei azonban voltak a támadónak.

A férje időközben odaért biciklivel, és meglátta őket a bokrok között. Odarohant, elrángatta a támadót, egyszer meg is ütötte, mire a férfi menekülőre fogta. Ezután próbáltak segítséget kérni, több autóst is próbáltak leinteni, hogy menjenek a támadó után, de senki nem állt meg nekik.

A támadót közben elkapták, mert menekülés közben a támadás helyszínén hagyta a hátizsákját, benne a személyes irataival.

Viktóriát most kórházban ápolják, a szeme sérült meg jobban, de a körülményekhez képest jól van.

Bent tartanak még pár napig, aminek örülök, mert nem szeretném, hogy a négy- és hétéves gyerekem így lásson

– tette hozzá a sportoló.

A Bors az ügyben megkereste a rendőrséget is. Azt közölték a lappal:

a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként az elkövetőt a bejelentéstől számított másfél órán belül lakcímén elfogták, előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene szexuális erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntette miatt indult büntetőeljárás.

Hozzátették,

a gyanúsítottat a nyomozóhatóság őrizetbe vette és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Index, Blikk, Bors, Rádió1

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"a férfi nem volt közösülésre alkalmas állapotban." Remélem, a dutyiban majd őt is elkapják és társai majd közösülésre alkalmas állapotban lesznek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@papa.49: @tulipan: Igazatok van! Az lenne a minimum, hogy mindenki tudja, kitől kell óvakodni!
Manhattan
@bencemacska: Mostanában nem találkozhatsz vele, ha csak meg nem látogatod a dutyiban. )
bencemacska
@Manhattan: ma, 14:17
Csak nem gondolod, hogy annyi ideig bent lesz, mint Czeglédy előzetesben, ítélet nélkül!?
Peller Anikó
@Manhattan: csak ha nem fideszes, esetleg képviselő. Mert akkor könnyen lehet Viki dugni ment oda és összeverte magát nehogy lebukjon a férje előtt, ugye baromagyú @vulvás: ?
Fradigege
Tyűűűű... nem állt fel neki. Majd kap a sitten a popsijába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.