Stohl András őszintén mesélt arról egy egyetemi előadáson, hogy új párja miben változtatta meg a személyiségét, ezzel együtt az egész életét. A színész szerint kedvesének sikerült őt elterelnie egy helyesebb irányba. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés,

Pár napja Stohl előadást tartott a Miskolci Egyetemen a bűnről és bűnhődésről. Itt vett részt az eseményen a színész (a Bors információi szerint) huszonéves kedvese is, akivel három éve vannak együtt, és aki tudatosan kerüli a nyilvánosságot. A Bors munkatársától is azt kérte, hogy Éváról, vagy ahogy ő hívja, Vicáról ne készítsen fotót.

Az 51 éves színész szerelméről, és arról, hogy miben más új kapcsolata azt mondta:

Egyfelől ő jó tanító, másfelől én is öregszem, harmadszor pedig azt gondolom, megtaláltam a másik felem, hiszen egyszer csak találkoztam valakivel, aki olyan dolgokra ébresztett rá, amikre addig nem voltam nyitott, és amikhez addig nem volt szemem.

Stohl szerint párja ezzel az egy apró kérdéssel változtatta meg gyökeresen az életszemléletét:

Te mit tennél, ha én ezt csinálnám?

Stohl három éve ismerkedett meg Évával.

Ő segít, hogy még koncentráltabban tudjak a gyerekekkel lenni, és próbálja azt a nagy hajót valahogy befordítani a helyes irányba, ami nekem egyedül nem ment. Azelőtt akkora egóval rendelkeztem, hogy lesz*rtam, ki van körülöttem, most pedig elkezdett valaki ráébreszteni arra, hogy ez így nem helyes. De én sem vagyok szent, ez egy tanulási folyamat, amiben haladok előre.

Hozzátette:

És ez egyáltalán nem arról szól, hogy a volt feleségem és két gyermekem édesanyját nem tartottam társnak, hanem a személyiségfejlődésemben nem tartottam ott, mint most

Forrás: Bors

Fotó és címlapi kép: Instagram 

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Meredten nezi, hogy Jozsiba kinyitja a szomszed kocsmat, es mint Pavlov kutyajanal megindul szajaban a nyalkepzes.
h2so444
Bucikám fél óráig röhögtem ezen a kenetteljes dumán...vállald már fel önmagadat és mondd ki az igazságot: 51 évesen kapuzárási pánik előtt állok, fiatal pina kell oszt jónapot. Az hogy a kislánynak ebben mi a jó most ne firtassuk:))
moareka
Elég későn jött ez a személyiség fejlődés, nem kell sok idő, s megint lesz egy másik alany az újabb személyiség fejlődésre...
keresztapa
Minden kapcsolatáról őszintén beszélt, ideje lenne már hazudni is.
anima
Diktatúrát semmilyen formában nem szolgálunk ki - a TV2-ön pénzért sem!
Ha neked ez a helyes irányba terelődés, hááát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.