Közösségi oldalán jelentette be a Fidesz EP-képviselője, hogy nagypapa lett.

Egy MTK-mezről készült fotóval számolt be Facebook-oldalán Deutsch Tamás, hogy a csapatban focizó Bence fiának gyermeke született, így az 52 éves politikus nagyszülő lett – szúrta ki a Zoom.

A Facebook-fotó mellé Deutsch ezt írta:

Isten hozott, Bálint!

"Ez egy csoda, nagyszülő lettem"

A nagyszülővé válás az Echo Tv műsorában is téma volt. Az MTK elnöke azt mondta:

az érdem és a siker elsősorban Lilláé és Bencéé, én pedig már két napja gyakorlom a nagypapa szerepet. Nagyszerű érzés.

Forrás: Zoom, Facebook, Echo Tv

Címlapi kép: Echo Tv

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nézzük például Deutsch Tamás dicsőséges pályafutását. Deutsch 1986-ban kezdte meg egyetemi tanulmányait, ehhez képest 1999-ben már le is tette az államvizsgát. Világ életében a politikából élt, soha nem volt szüksége (valószínűleg igénye sem) arra, hogy a munkaerőpiacon bizonyítson. Politikusi pályafutása néhány milliárd forintnyi közpénzbe került, amivel soha nem sikerült elszámolnia. Igaz, nem is akart. Jó ideje az Európai Parlamentben ócsárolja az Uniót. Jelenleg öt gyermeke van három feleségétől és az egyik házassága idején létesített viszonyból. Úgy gondolom, hogy silány minőségű emberből nem lesz soha jó politikus. Ennek ellenére éppen az emberileg és (már amennyiben egyáltalán van szakmájuk) szakmailag silány alapokkal rendelkező figurák szeretik beletörölgetni a szaros csizmájukat azokba, akik minden szempontból különbek. Ettől azonban a lényeg semmit nem változik, a minőség minőség marad, a selejt pedig selejt. Remélhetőleg hamarosan jön a meós, és kihajigálja végre azt, ami a szemétre való. Dajcstomi igazából muzulmán lenne, csak még a háremet nem legalizálták Európában. Deutsch Tamáshoz még tegyük hozzá, az alkoholproblémáit és a drogozást is, így kerek a történet. m.blog.hu/hu/hunvaldugy/image/kepek/dajcs_400.gif
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Cicamama55: Köszönöm szépen ! És amit még elfelejtettem..., gyereket csinálni nem nagy kunszt , nem eldobni - felnevelni már annál inkább ! Ámbár a mai világban rengeteg az impotens férfi, vagy az olyanok, akiknek nem is szabadna gyereket nemzeni mert agyilag és egészségileg alkalmatlanok rá és utána csak gond lesz a gyerekkel...!
Cicamama55
@maci0427: Az utóbbi megjegyzés bizony nagyon sok nőre is igaz, akiknek még az 1 gyermek is sok, nemhogy 3 + akármennyi! :((((
maci0427
@Cicamama55: Persze igazad van ! Sajnos vannak akiknek megszületniük sem szabadna, egészségügyi okból és el kellene vetetni inkább mint megszülni ! Erre már időben fellehet figyelni, hiszen észre lehet venni ! És vannak akik orrba szájba szülnek, mert csak dugnak folyamatosan és a nők meg potyogtatnak mindenféle felelősségvállalás nélkül, "hagyományból" !!!
TASzSz
@adrenalink: Tehát akkor nem bírt FASSZAL KRISZTINA...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.