A napokban orvosnál is jártak.

A nemrég kötött házasságuk után Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter már a gyermekvállaláson gondolkodnak. Hogy minden rendben legyen, a napokban orvosnál is jártak, mivel kíváncsiak voltak rá, hogy születendő gyermekük vajon örökölheti-e az édesanya siketségét.

Nagy örömöt közölt a születendő gyermekük kapcsán Weisz Fanni férje

Fotó: Facebook/Weisz Fanni

Az orvosok örömhírt közöltek, erről így számolt be a Ripostnak Hajmásy Péter:

Kiderült, hogy Fanni nem hordozza magában a siketség génjét. Ennek nagyon örülünk, de természetesen arra is fel vagyunk készülve, ha mégis siket babánk születik. Akkor sem esnénk kétségbe, sőt, lenne egy szuper siket anyukája, aki mindent megtaníthatna neki, és egy apukája, aki jól ismeri a jelbeszédet. Így szinte nem is venné észre, hogy egy kicsit más, mint a többiek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ne mondja már, hogy nem genetikai probléma, hisz Weisz Fanni bátyja is siket.
Manhattan
Ne mondja már, hogy nem genetikai probléma, hisz Weisz Fanni bátyja is siket.
karma1
@Manhattan: Ehhez nincs is mit hozzaszolni. - a velemenyed tokeletes -, nekem volt olyan barati hazaspar ismerosom, akik KETSZER kaptak biztatast Czeizel Endretol,es mind a ketszer sulyosan beteg gyermekuk szuletett, pedig a ket szulo egyebkent teljesen egeszseges volt, csak egy kis ver-osszeferhetetlenseg volt, es azert mentek el hozza, hogy 100 %-ig megbizonyosodjanak, hogy a szuletendo gyerekuk egeszseges lesz ennek az osszeferhetetlensegnek az ellenere. A vizsgalatokat joval a terhesseg elott vegeztek el, hogy minden rendben legyen, de szuletett egy lanyuk, aki 2 eves koraig normalisan fejlodott, aztan lebenult, stb. 18 eves koraban hunyt el, aztan meg egy latogatas Czeizelnel, meg egyszer kaptak tole egy vizsgalati eredmenyt, hogy nyugodtan vagjanak bele, 100 % -ig biztosan egeszseges lesz a gyermekuk , szuletett egy kisfiuk, aki szinten 2 eves koraig OK volt, de aztan ugyanaz tortent vele is , mint a noverevel, es o 14 eves koraban hunyt el;.
Szoval akkor mirol is beszelunk?
Csak az a biztos, amikor mar a gyermek megszuletik, es elvegzik rajta az osszes szukseges vizsgalatot. Ilyen ecceru - bar nem kivanom nekik, hogy barmilyen baja legyen a gyermekuknek - sot -, vigyazzanak magukra es zarjanak ki minden lehetoseget, kulonben egy eletre tonkremehet a hazassaguk is az eletuk is.
JAJMÁR
Remèlem, hogy egèszsèges babájuk születik. Màsra nem is szabad most gondolni.
namihami
Kiderült, hogy a lehetséges apák között mégis ő lett a befutó. Hát örömnek öröm, ha sokakkal is kell megosztani.
szep napot
Nem tudom ki ez a Fanni, de szivesen talalkoznek vele szombaton 5kor a szokokutnal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.