Ápolóit viszi magával.

Szeptemberben ismét kórházba kellett vonulnia Törőcsik Marinak, ám a Nemzet Színésze igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy csak immunerősítő kezelésre feküdt be, de amúgy jól van.

Törőcsik Mari felköltözik Budapestre, otthagyja velemi házát

Fotó, címlapi kép: wikipedia CC BY 4.0/Stekovics Gáspár

Nemrég viszont úgy döntött, hogy otthagyja velemi házát és felköltözik Budapestre, és az ápolóit is viszi magával a hírek szerint, mivel 24 órás felügyelet alatt áll.

Ahogy a Best magazinnakelmondta, 

Az időjárás nagyon befolyásolja az egészségi állapotomat, sokszor rosszul lettem a hirtelen melegtől. Nagyon megvsielt a folyamatos hőmérséklet-ingadozás, de szerencsére ezen is túl vagyunk. Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemen ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat.

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisGenyo2
@jancsipapa: Naaaa... Azért Ő nem egy baukó, sarki, palvin. Ő azért letett valamit az asztalra a mellnagyobbításon kívül is! ;-)
wagabund
@simmering73: nem a Lujza utcába fog költözni...sőt...valamelyik hegytetőre...Pl. a fogas végállomása, stb...ahová még télen is azonnal kiér a mentő..
jancsipapa
@KisGenyo2: Ebben teljesen egyetértünk . De szomorúnak érzem ezt a folyamatos szereplést ,ha mással nem megy ,akkor a betegségemmel ,elesettségemmel .Bár valószínűleg nem ő generálja ,alighanem neki van a legkevesebb köze hozzá ...
maci0427
@jancsipapa: Az ő idejében felkapott színésznő volt sokakkal együtt ! Most is láttam egy filmjét neki az M3 -as csatornán ! Tény, hogy jó játszotta a szerepeit és "kívánatos " nő volt... !!! És sokat dohányzott !!!
Micike
Dráma! "Törőcsik Mari felköltözik Budapestre, otthagyja velemi házát" Felköltözik a pesti vagy budai otthonába pár hónapra, mert ősztől Velemben hideg van. Hozza magával 24 órás ápolóit is. Majd tavasszal meg visszaköltözik. Az is dráma lesz, elhagyja pesti otthonát a Nemzet Színésze, a Nemzet Művésze, Kossuth-díjas... Ha van egy kis szerencsénk, novemberben már játszik a Nemzetiben. :(
Micike
@maci0427: Szerette az életet az biztos. Szerette a munkáját, a cigit, a sört, az unicumot, a férfiakat. "...higgye el, a magyar színházi világ krémjével összesodort a sors.."- mesélte a könyvében. Az unicumot a mai napig nem veti meg, azzal ünnepelte a 80. szülinapját, minden hazatérését a kórházból, lejár a Pittyesbe, a falu kocsmájába egy-egy unicumra egy falubelivel, nyilatkozta tavasszal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.