A műsorvezető rendesen kiakadt a közösségi oldalán, mert az egyik magazin a pénzügyeit firtatta. 

Teljesen kiakadt Borbás Marcsi – Ezt híresztelte róla egy magazin

Fotó: Facebook

Az egyik hetilap a címlapján hozta a héten Borbás Marcsit. A cikkben azt írták, hogy a műsorvezetőnő 400 milliót keresett egy év alatt. Erre a címlapra reagált hevesen Borbás Marcsi a Facebook-oldalán:

„NAGYON FONTOS! Sajnos, egyre több álhír és rosszindulatú csúsztatás jelenik meg rólam a sajtóban és az interneten. Ezekre nagyon nehéz reagálni – sokszor nem is teszem –, de egy határon túl kénytelen vagyok mégis megszólalni” – írta.

Szerinte az adott magazin címlapján „valótlan állítás szerepel, miszerint négyszázmillió forintot kerestem egy év alatt. Az állítás teljességgel hamis. A címlaphoz kapcsolódó cikk önmagával is ellentmondásba keveredve próbálja összemosni egy vállalat számviteli adatait a személyes keresetemmel” – írta, hozzátéve: jogi lépéseket tesz az ügyben.

Mindenkitől azt kéri, csak a Facebook-oldalán közzétett posztokat tartsák hitelesnek. 

(via Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Mint asztmatikus a hegytetőre, úgy vágyom egy országba, ahol ismerik még ezt a fogalmat, hogy: tisztesség!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: na ezzel aztán tényleg sikerült végképp lejáratnod! Akit te, egy ilyen retardált gátlástalan tróger pátyolgat, annak tutti van bőven vaj a füle mögött! =))
RonaGyuri
@Shikari: nem magyar - már csak azért sem, mert te egy ócska szőröstalpú bunkó vagy - hanem azokat gyűlölöm, akik bugyuta idétlenségüket arrogáns matyarkodással próbáljátok leplezni, de nem megy!!! =))
CsipkeRózsa
Mindegy, hogy ő személyesen a 400 millióból mennyit nyer, nekünk a műsora egy év alatt ennyibe kerülhetett. Legalább ne háborodjon fel, ha sokallják. Igaz, minden alkalommal ellátják őt étellel, itallal.

Miért kell minden műsort kiadni magánszerkesztésbe, hogy egyesek jól keressenek?
Kinek éri ez meg?
csa-csa
Fogadok Ti sem tudjátok mi bajotok a B.Marcsaival! Csak valaki elhintette mennyit "kaszált" a műsorával és máris a torkának ugrotok. Az egyik legnormálisabb, legtermészetesebb műsorvezető!
csipetke
@Horizont: 14:49 Egyetértek.Borbás egy igazán érdekes vidékjáró műsort vezet,ha kell tésztát dagaszt,vagy tyúkot pucol,és egy ilyen sorozatműsornál nem gondolom,hogy a 400 milla olyan sok lenne.Nem tudni,hogy hány adás lesz belőle,stb.Ha azt veszem,(itt olvashattuk),hogy kásler videósa havi 450 ezerért vakarja valahol a bránert,mert sok munkája nincs,nem mellesleg ki a nyavaja kíváncsi káslerre?Ja,a 3 beszédírójának a lóvéjáról még nem is beszéltünk.Borbásnak nem kell beszédíró,ő saját kútfőből tolja a műsorokat.
Eladott Ország
A 400 milliót medvelessel együtt az Erdélyi vendégházban kereste. Ahol felváltva lőttek hol a medvére, hol a gasztroangyalra.
verőce21
Mint asztmatikus a hegytetőre, úgy vágyom egy országba, ahol ismerik még ezt a fogalmat, hogy: tisztesség!
wagabund
- a védencem nevében tiltakozom, az állítás hamis! nem négyszázat, hanem nyolcszázat keresett...ezért hamis vád terjesztéséért feljelentést tettem...
wagabund
@Eladott Ország: mivel lőttek? milyen patronnal? hányan, meddig, mennyiért?
Eladott Ország
@wagabund: Az abrakos kettős bőrtarisznyával lőttek.
wagabund
@Eladott Ország: ez qurvajó..ezen felröhögtem, még a nejem is elolvasta, min nyerítek..neki csak mosolyra futotta.
Eladott Ország
@wagabund: Kis nyakolajjal megtöltve és a köcsögét mézzel, hamar felpörög a gasztroangyal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.