A siket szépségnek annyi felkérése és munkája van, hogy abból két ember is megélhet.

Úgy tűnik, Weisz Fanni férjébe vetett bizalmát még édesanyja és a céges problémák sem tudják megingatni, hiszen nem csak érzelmileg, pénzügyileg is összefonódtak a férjével. 

Weisz Fanni annyit keres, hogy abból két ember is megélhet

Fotó: Instagram

A Borsnak feltűnt, hogy legyen szó kora reggeli, délutáni, hétvégi vagy esti programról, Hajmásy Péter mindenhová a nejével tart.

Igen, mindenhová megyek Fannival. De mindig van velünk egy jelnyelvi tolmács is, úgy a biztos – mondta lapunknak a férj. Ezután viszont jogosan merült fel bennünk a kérdés, ki más tehet manapság ilyet, mint az, akinek a kísérgetés a főállása? De erről a témáról Péter nem kívánt nyilatkozni, ahogy sportkarrierjéről sem. Úgy tudjuk ugyanis, hogy korábban kosárlabdázott, de egy ideje már nem aktív sportoló, civil munkájáról pedig sosem hallottunk.

Nagy valószínűséggel a fiatal házasoknál Weisz Fanni a családfenntartó, aki siket szépségkirálynőként, esélyegyenlőségi aktivistaként és modellként számos felkérésnek – reklámkampányok, előadások, fotózások – tesz eleget, amelyeknek nyilván gyümölcsöző az anyagi vonzatuk is. Persze nincs ebben semmi kivetnivaló, hisz könnyen lehet, hogy Péter nemcsak a férje, hanem a menedzsere is egy személyben Fanninak. S így legalább több időt tud együtt tölteni élete szerelmével, mint más igát húzó férj.

- áll a Bors cikkében.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van az a mondás, hogy férjhez menni tudni kell. Úgy tűnik, nősülni is! Apuci mindenhova elkíséri félti az aranytojást tojó tyúkját, ha elvesztené, még dolgozni kellene...
media.borsonline.hu/cikk/17/166616/gallery-picture/645w/1679379_weisz-fanni-hajmasi-peter-b0rs8854.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@volvós: mi köze ehhez anyuknak? Nem kötelező nyílatkozni! Ha Fanniék nem állnak kötélnek, anyuka akár megis feszülhet! Ez anyukára is vonatkozik! Szerintem egymást provokálják! A bulvárlapok meg adják alájuk a lovat!
farkas lacko
@Eriksson: Olvasd el mégegyszer őkelme megtanult jeleni
Eriksson
@farkas lacko: Szóval kiválóan megtanulta. De akkor minek a jeltolmács?
csak úgy....
@Eriksson: .hogy te is ´´es a farkas lackó is értsétek...,meg a többi kíváncsi...
Eladott Ország
Sajnos a nagy helyzet az, hogy a fogyatékossággal élő emberek életminősége korántsem ilyen rózsás. A betevőre, lakhatásra sem nagyon futja. Az otthonápolási díj egyébként a környező országokban a többszöröse a hazainak: Csehországban például havi 180 ezer forint, Romániában pedig 130 ezer forint jár az otthoni betegápolásért.
ila51
merthogy abból élnek ? ...na szép mondhatom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.