Vitray Tamást oly sokféleképpen lehetne bemutatni. Sportriporter, újságíró a magyar televíziózás meghatározó személyisége. Mégis többet mond minden titulusnál az, hogy “a Vitray”.… Vitray Tamást oly sokféleképpen lehetne bemutatni. Sportriporter, újságíró a magyar televíziózás meghatározó személyisége. Mégis többet mond minden titulusnál az, hogy “a Vitray”. A most 85 éves legenda a Nők lapjának nyilatkozva emlékezett vissza legszebb gyermekkori emlékére. Öt-hatéves korában Vitray Tamás egy napon a Margitszigeten sétált a nagyapjával, amikor a férfi megkérdezte tőle, mi akar lenni, ha nagy lesz. – Gondolkoztam, aztán kivágtam: Azt hiszem, nagyapa, aki sétál az unokájával a Szigeten – mondta a Nők Lapjának Vitray, aki már nem is emlékezett a megható pillanatra.

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es a valosagban is beteljesitette ezt a kivansagat - nagyon jo edesapja volt a fianak, es nagyon jo nagypapaja Tamas nevu unokajanak... Szuper a srac...:o)))

Remelem, hogy o is folytatja majd a nagyapja meghatarozo munkajat

Jo egeszseget az osszes Vitray Tamasnak...:o))))
Nessy
Talán ha a felét tudnák a mai tv-sek, még nézhető is lenne egyik, másik csatorna! Mert ezek az agyament vetélkedők, a mérhetetlenül alpári stílus, az ellenőrizetlen hírek, a tudatos valótlanságok egyre inkább leszoktatják a nézők jó részét a tv nézésről.
Akkoriban a műkorcsolyázók "személyes ismerőseink" voltak Vitray jóvoltából. Csak úlök és mesélek! És valóban mesélt értelmes, valós dolgokról! A "számháború" Szepesyvel. Nulla, nulla, vagy null, null?
Mennyi értelmes emberrel beszélgetett, hány felfedezést indított útjára a műsoraival. Isten éltesse még sokáig, erőben egészségben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.