Radics Gigi külföldi zenekara lemondta a fellépését az énekes novemberi koncertshow-ján egy baleset miatt. A koncertet halasztani kell.

November 10-én adott volna Radics Gigi koncertet a Papp László Budapest Sportarénában, de a fellépést törölni kell. Ennek oka, hogy Radics Gigi fél éve gyakorló amerikai zenekara a napokban lemondta a koncertshow-on való közös zenélést egy baleset miatt. A zenekar több tagja is könnyebben megsérült külföldön, a koncertshow közleményében nem térnek azonban ki a baleset körülményeire. A tájékoztatás szerint ez a nem várt esemény kihat a próbák rendjére is, így az arénás koncertet mindenképpen halasztani kell.

Radics Gigi hivatalos közösségi oldalán azt írják, hogy a show-it mindenképpen bepótolják a közeljövőben, az énekes az új dátumról hamarosan értesíti közönségét. A már megváltott jegyeket a koncertszervezők maradéktalanul visszatérítik, Radics Gigi pedig azt ígéri, hogy ajándékkal kedveskedik a pórul járt rajongóknak.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Micike
Nem fogytak a jegyek és passz. Zoltán Erika tavalyi gigaizéjét is lefújták a koncert előtti napon, ott nem egy "kultúrdiplomáciai " küldetés jött közbe, ott a katasztrófavédelem vállalta magára a bűnbak szerepét. Katasztrófa lett volna, ha megtartják, milyen má" üres hodályban blaybackre némán tátogva ugrálni?! Naugye :)
namihami
Hogy fogjuk tudni ezt a traumát túlélni?
Holnap fekete zászló, a szórakozóhelyek zárva és a rádióban gyászzene. És ez még semmi a minket ért lelkitörés lekűzdése irányába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.